Doktorsprogram i Biovetenskap i Quebec i Kanada

Hitta PhD-program i Biovetenskap 2018 i Quebec i Kanada

Biovetenskap

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Studenter som tar en PhD i biologi och livsvetenskap kommer att vara väl förberedda på forskningsbaserade positioner inom dessa områden. Dessa studenter kan också undervisa i biologi och livsvetenskap på universitetsnivå.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

Denna stora franskspråkiga provinsen i Kanada är ett val för många särskilt franska infödingar som bor i landet när det gäller att genomföra högre utbildning. Men inte alla regioner använder franska men det viktigaste lärosäte i regionen är Université du Québec som skriver in sig tusentals lokala studenter årligen.

Be om information Doktorsprogram i Biovetenskap i Quebec i Kanada 2018

Läs Mer

PhD I Biologi

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Den doktor i biologi syftar till att förvärva och fördjupa de nödvändiga kunskaper och färdigheter för avancerad forskning inom biologi. [+]

Den doktor i biologi syftar till att förvärva och fördjupa de nödvändiga kunskaper och färdigheter för avancerad forskning inom biologi.

Forskningsprojekt genomförs på viktiga områden såsom genetik i djurpopulationer, adaptiv biologi, skogsekologi, dynamik av vilda populationer och evolutionsbiologi.

Erbjuds tillsammans med University of Quebec i Montreal (UQAM), innehåller programmet budgetförvaltning mål och människor utbildning samt pedagogik.

Programstruktur

PhD i biologi innebär att skriva en avhandling av 76 krediter för att fördjupa ett ämne i biologi specialområde. Som en del av utbildningen kommer kandidaterna att utveckla ett analytiskt sinne och de teoretiska tänkande som kan avancera sin forskning. ... [-]