PhD-program i Biovetenskap i Kanada

Jämför PhD-program i Biovetenskap i Kanada 2018

Biovetenskap

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Studenter som tar en PhD i biologi och livsvetenskap kommer att vara väl förberedda på forskningsbaserade positioner inom dessa områden. Dessa studenter kan också undervisa i biologi och livsvetenskap på universitetsnivå.

Kanada är en nordamerikansk land som består av tio provinser och tre territorier. Beläget i norra delen av kontinenten, sträcker den sig från Atlanten till Stilla havet och norrut till Ishavet.

De mest populära doktorsprogrammen i Biovetenskap i Kanada 2018

Läs Mer

Phd Av Vetenskap I Biologi

University of Windsor, Graduate
Campusstudier Heltid 3 - 5 år September 2018 Kanada Windsor

Vår Ph.D. Programmet erbjuder möjligheter till avancerad oberoende forskning och studier, som kulminerade i presentation och försvar av en avhandling. Ph.D. grad är normalt avslutad inom tre till fem år (en tvåårig minst gäller om eleverna redan har en erkänd M.Sc. grad). Under denna tid studenterna ta minst tre kurser och nuvarande tre avdelningar seminarier. [+]

Vår Ph.D. Programmet erbjuder möjligheter till avancerad oberoende forskning och studier, som kulminerade i presentation och försvar av en avhandling. Ph.D. grad är normalt avslutad inom tre till fem år (en tvåårig minst gäller om eleverna redan har en erkänd M.Sc. grad). Under denna tid studenterna ta minst tre kurser och nuvarande tre avdelningar seminarier.

Excellence i forskarskolan

Institutionen för Biological Sciences vid University of Windsor erbjuder enastående forskarutbildning för både magister- och studier forskarnivå. Vår fakultet är enastående biologer med internationella rykte som utmärkta forskare. Våra studenter har nått framgång på alla nivåer i den akademiska världen, näringslivet och regeringen, och har också använt sin utbildning som en språngbräda till framgång i professionella program, inklusive medicin, tandvård, farmaci, veterinärmedicin och sjukgymnastik.... [-]


PhD I Biologi

Université du Québec à Rimouski UQAR
Campusstudier Heltid September 2018 Kanada Rimouski Lévis

Den doktor i biologi syftar till att förvärva och fördjupa de nödvändiga kunskaper och färdigheter för avancerad forskning inom biologi. [+]

Den doktor i biologi syftar till att förvärva och fördjupa de nödvändiga kunskaper och färdigheter för avancerad forskning inom biologi.

Forskningsprojekt genomförs på viktiga områden såsom genetik i djurpopulationer, adaptiv biologi, skogsekologi, dynamik av vilda populationer och evolutionsbiologi.

Erbjuds tillsammans med University of Quebec i Montreal (UQAM), innehåller programmet budgetförvaltning mål och människor utbildning samt pedagogik.

Programstruktur

PhD i biologi innebär att skriva en avhandling av 76 krediter för att fördjupa ett ämne i biologi specialområde. Som en del av utbildningen kommer kandidaterna att utveckla ett analytiskt sinne och de teoretiska tänkande som kan avancera sin forskning. ... [-]