PHDSTUDIES

Jämför 3 PhD-program i Biologisk mångfald

Namnet doktor i filosofin är lite misstänkt eftersom många mottagare av doktorer inte faktiskt studerar filosofi. Denna examen är en professionell doktorsgrad som kan ta var som helst från fyra till åtta år för att slutföra. Det kräver omfattande forskning och engagemang.

Vad är en doktorand i biologisk mångfald? Det är undersökningen av olika ekosystem och deras effekter på olika miljöer. Studenter utforskar naturlandskap och förvärvar teorier och metoder för att bevara dessa olika miljöer och organismer. Varje doktorandprogram kräver mycket forskning. En doktorand i biologisk mångfald är inte annorlunda. Det är inte ovanligt att utbildningsprogram kombinerar biologisk mångfald med ekologi, bevarande eller samhällsvetenskap eftersom de kompletterar varandra väl. Studenter utforskar ämnen som evolution och biologisk mångfald, livsmiljöhantering och parasitologi.

Studenter som studerar biologisk mångfald lär sig oftast att arbeta självständigt, utforma forskningsprojekt och presentera idéer sammanhängande.Många elever ser sin kommunikationsförmåga ökar och kan lättare syntetisera komplexa idéer. Eleverna lär sig ofta värdefulla ledarskapsförmåga och lär sig också att acceptera kritik. Dessa är alla användbara färdigheter att ha i vilken miljö som helst.

Den tid som krävs för att få en doktorand kan variera kraftigt från en elev till nästa, och kostnaderna kan variera drastiskt mellan programmen. Det bästa sättet att uppskatta kostnader är att kontakta dina skolor av intresse och prata med deras antagningsrådgivare.

Karriär inom biologisk mångfald finns i överflöd. Oavsett om du är intresserad av att bli professor eller arbetar inom området, presenterar en doktorand i biologisk mångfald många alternativ. Elever söker ofta jobb som ekologer, naturvårdare och forskare. Mottagare av en sådan grad kan finna sig som oceanografer, bevarandeofficer, djurhållare eller miljökonsulter.

Om du älskar bevarande och miljö, överväga att bedriva en doktorand i biologisk mångfald.Det bästa sättet att ta reda på mer information är att söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Biologisk mångfald Filter

Filosofie doktor i biosystem och biologisk mångfald

University of Lethbridge
PhD
Sep 2021
<
48 månader
Engelska
Campusstudier

Ph.D. i Biosystems och Biodiversitet levereras av fakulteten för konst och vetenskap. Studenterna i detta program övervakas normalt av fakultetsmedlemmar i följande bidragande ...

Läs mer

Doktorsexamen i biologisk mångfald och bevarande

University of Johannesburg
PhD
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelska
Campusstudier

Syftet med doktorsexamen inom biologisk mångfald och bevarande är att ge kvalificerade studenter en djup förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom s ...

Läs mer

Doktorand i biologisk mångfald och bevarande

Universidad de La Laguna
PhD
<
Heltid
<
Deltid
Spansk
Campusstudier

Doktorand inom biologi har en lång tradition vid Universidad de La Laguna . Programmet inom biologisk mångfald och bevarande stöds av konsoliderade linjer och forskargrupper m ...

Läs mer