Doktorsprogram i Biologisk mångfald i England i Storbritannien

Hitta PhD-program i Biologisk mångfald 2018 i England i Storbritannien

Biologisk mångfald

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

England är den största av de fyra "home nationer " som utgör Förenade kungariket. Det är också den folkrikaste av de fyra med nästan 52 miljoner invånare (ungefär 84% av den totala befolkningen i Förenade kungariket).

Be om information Doktorsprogram i Biologisk mångfald i England i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Biologisk mångfald Storbritannien England. Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här