$close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 PhD-program i Bioinformatik

En doktorand är den högsta nivån av akademisk prestation på de flesta områden. Innan du får skriva in ett av dessa program måste du först slutföra examensprogram på lägre nivå. i de flesta fall inkluderar dessa en kandidatexamen och magisterexamen. Vad är en doktorsexamen i bioinformatik? Detta fält stöder biologi genom att fokusera på informationssidan av saker. Eleverna lär si… Läs mer

En doktorand är den högsta nivån av akademisk prestation på de flesta områden. Innan du får skriva in ett av dessa program måste du först slutföra examensprogram på lägre nivå. i de flesta fall inkluderar dessa en kandidatexamen och magisterexamen.

Vad är en doktorsexamen i bioinformatik? Detta fält stöder biologi genom att fokusera på informationssidan av saker. Eleverna lär sig om hur man skapar informationssystem och programvaruverktyg som organiserar och analyserar biologisk information och data. Studerande inom detta område lär sig om datavetenskap, informationsteknik och biologi samt praktiska tillämpningar av alla dessa områden. Tänk på att kandidater för bioinformatikprogrammen redan ska ha ett bra grepp om programmering och datavetenskap.

Kandidatexamen av doktorandprogrammen drar nytta av att utveckla färdigheter som öppnar nya karriärmöjligheter och ökad lön. För bioinformatikområdet innefattar dessa färdigheter programmering, analys och kritiskt tänkande för tolkning av data, och en förståelse för biologi och världens naturmiljöer.

Kostnaden för inskrivning i ett doktorandprogram varierar beroende på många faktorer. Innan du registrerar dig är det klokt att undersöka hur din specifika situation kommer att påverka avgifterna för och utbildning av ett bioinformatikprogram. Du bör komma ihåg din skola, program, land och längd av studier.

Om du ägnar dig åt bioinformatik, bedriver du förmodligen en karriär som bioinformatik specialist. Det här är den position som ansvarar för att utveckla och genomföra bioinformatik datorsystem och tolka data. Andra positioner finns tillgängliga som lutar mer på biologi eller informationsteknik än att ha en balans mellan båda. Dessa kan inkludera biolog eller IT-specialist.

För att fortsätta din utbildning i bioinformatik och uppnå högsta möjliga, hitta ett program som passar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Graduate School of Biosciences Munich
Munich, Tyskland

QBM syftar till att träna en kohort av unga forskare som, fast fast förankrad i sin hemdisciplin, är väl kända på flera sätt och tankestilar. Målet är att eleverna blir bekväm ... +

QBM syftar till att träna en kohort av unga forskare som, fast fast förankrad i sin hemdisciplin, är väl kända på flera sätt och tankestilar. Målet är att eleverna blir bekväma att kommunicera över traditionella gränser, särskilt över skillnaden mellan experiment och kvantitativ teori - att bli i praktiken vetenskapligt bi- eller flerspråkig. För detta ändamål erbjuder skolan en integrerad tvärvetenskaplig doktorsavhandling. Program som består av tre huvudkomponenter: -
PhD
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
 
Kadir Has University
istanbul, Turkiet

Biologi, bioteknik och biovetenskap har utvecklats snabbt sedan 2000. För att hantera de data som produceras krävs datorteknik på grund av den stora mängden data.

Biologi, bioteknik och biovetenskap har utvecklats snabbt sedan 2000. För att hantera de data som produceras krävs datorteknik på grund av den stora mängden data. -
PhD
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier