PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Beskattning

En doktorsexamen i Beskattning kan också hänskjutas till och liknar redovisning. Studenter som vill bedriva en doktorsexamen i Beskattning måste utveckla forskning och kritiskt tänkande som är nödvändiga för att hantera aktuella och framtida frågor inom området för beskattning.


FD i Beskattning innebär ofta en kombination av kurser och forskning. FD i Beskattning studenter kommer att ta sådana kurser som finansiell rapportering, empiriska metodik och redovisning forskning. Exempel på ämnen av forskningen är effekterna av skatte-inducerad incitament för företag och den ekonomiska effekten av federala regler om redovisning information. Akademiker med en doktorsexamen i Beskattning går ofta vidare till karriärer inom den akademiska världen, eller andra yrken såsom statliga forskare, företag redovisningskonsult eller finansanalytiker.


Om du är intresserad av ekonomi, finans och redovisning, sedan en doktorsexamen i Beskattning kan vara den examen du söker efter.Ta en titt bland alternativen nedan och hitta universitetet med programmet för dig!

2 Resultat i Beskattning Filter

Doktorandprogrammet i internationell företagsbeskattning

WU - Vienna University of Economics and Business
PhD
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Doktorsprogrammet i International Business Taxation (DIBT) erbjuder en utmärkt doktorandutbildning till utestående studenter från hela världen och förbereder dem fullt ut för ...

Läs mer

PhD / DCom i beskattning

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Heltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Kandidaten ska utveckla tillämpad special kompetens inom mastering, tolkning, förståelse, analys och tillämpning av beskattningsprinciper inom finansiell och kommersiell sekto ...

Läs mer