Filosofie doktor i Bank och finans Europa

Hitta PhD-program i Bank och finans Europa 2018

Bank och finans

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla doktorsprogram i Bank och finans Europa 2018

Läs Mer

Doktorsexamen I Finans, Bank Och Försäkring

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Heltid Deltid 3 år January 2019 Ukraina Kiev + 1 fler

En doktorsexamen i bank, finans och försäkring kunde erhållas från avdelningarna för finans, bank, försäkring och riskhantering som är knutna till Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University. Kandidater måste specialisera sig i ekonomisk och ekonomisk säkerhetshantering. I denna läroplan ingår en studie av banksystemet, kredit och pengar, analys av verksamhet i bankinstitut, banksäkerhet, kredithantering, riskhantering i bankverksamhet, projektfinansiering, bankövervakning och reglering, utländsk valuta, internationella betalningar och investeringar förvaltning. Studieplanen innehåller också institutionella investeringar och innovation och strategisk förvaltning i ekonomisk och finansiell säkerhet. [+]

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. en Doktorand inom bank, finans och försäkring Kan erhållas från avdelningarna för finans, bank, försäkring och riskhantering som är knutna till Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

Kandidater måste specialisera sig i ekonomisk och ekonomisk säkerhetshantering. I denna läroplan ingår en studie av banksystemet, kredit och pengar, analys av verksamhet i bankinstitut, banksäkerhet, kredithantering, riskhantering i bankverksamhet, projektfinansiering, bankövervakning och reglering, utländsk valuta, internationella betalningar och investeringar förvaltning. Studieplanen innehåller också institutionella investeringar och innovation och strategisk förvaltning i ekonomisk och finansiell säkerhet.... [-]