Doktorsexamina i Bank och finans

Jämför PhD-program i Bank och finans

Bank och finans

En doktor i filosofi är en av de högsta akademiska utmärkelserna som erbjuds på de flesta universitet. De flesta doktorander kräver att eleverna har slutfört en magisterexamen före registrering. En doktorsexamen kan erhållas i tre års heltidsstudie.

Vad är en doktorand i Banking? Det är ett högkvalitativt akademiskt program inriktat på processer och förfaranden relaterade till bankverksamhet. Kurser kan fokusera på ekonomi, ekonomi, kundtjänst och andra principer som krävs för framgångsrik bank. Exakta kurser i denna typ av utbildning kan vara avancerad studie inom penning- och bank-, bank- och finanssystem, bankprinciper, världsbankens historia, principer och begrepp för företagsbank och bankrätt. Vissa universitet kan erbjuda kurser som ingår i forskning, föreläsningar, diskussioner och avhandlingar.

Att titta på banker på hög nivå kan hjälpa eleverna att göra sig redo för en akademisk eller professionell karriär. De färdigheter som uppnåtts genom denna utbildning, som kvantitativa färdigheter, kommunikation och ledarskap, kan göra kandidater mer konkurrenskraftiga sökande och mer konsumenter.

Det finns ingen universell kostnad för ett doktorandprogram. Undervisningen beror ofta på skolan, dess plats, programmet och dess varaktighet. Om sökanden vill få en uppskattning kan de fråga universiteten direkt.

Studenter som studerar banker på doktorandnivå är ofta beredda att ta ledande roller i branschen. Vissa akademiker kan använda denna utbildning för att bli professorer, börsmäklare, kundrelationsledare, företagsledare, finansanalytiker, kreditkontrollschefer, bankforskare, statistiker och kundvårdsledare. De tidigare utbildnings- och arbetsplatserna för forskare kan spela en stor roll i de karriärer som de kan utöva efter examen.

Doktorandprogram erbjuds online och på campus vid universiteten över hela världen. Om du är redo att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Bank och finans.  Testa vår kategori DBA Bank och finans istället.
Bank och finans

Sök efter liknande program här