PHDSTUDIES

Jämför 4 PhD-program i Automotive Engineering

Ofta efter en magisterexamen ger en doktorand en fördjupad kunskap inom ett intresseområde. När en student har en doktorand finns det ett obegränsat antal konkurrenskraftiga jobb som kan vara tillgängliga.

Vad är en doktorsexamen i Automotive Engineering? Det är ett doktorandprogram där eleverna lär sig om de olika utmaningarna för bilindustrin och hur man hanterar dem. Eleverna bör ta kurser för att förbereda dem för arbete inom bilindustrin. Några kurser som kan krävas som en del av detta program inkluderar energi och miljö, dynamik och kontroll samt elektronik och datorsoftware. För att slutföra detta examensprogram kan eleverna också vara skyldiga att ta en tentamen och genomföra forskning som kulminerar i en avhandling.

Doktorander är generellt högkvalificerade på problemlösning, bilkomposition och dynamik och förbättrar bilens effektivitet. Dessa färdigheter kan hjälpa dem att hitta en konkurrenskraftig karriär inom bilindustrin, såväl som vård av egna fordon.

När det gäller att förstå kostnaderna ska eleverna förstå skolans uppdelning och veta om de vill studera heltid. De borde kontakta sin potentiella skola för att få en fullständig förståelse för hur mycket undervisning som är.

De med doktorsexamen i fordonsindustrin borde naturligtvis kunna hitta arbete inom fordonsindustrin. Möjliga karriärval kan innefatta system- och komponentingenjör, fordonschef, senioringenjör eller automotive quality engineer. Andra akademiker kan hitta arbete inom akademi som arbetar som professor eller föreläsare i en högre utbildning som utbildar framtida ingenjörer. Alternativ kan vara obegränsade beroende på erfarenhet och i vilken riktning bilindustrin flyttar.

De som är intresserade av en fordonsingenjör kan hitta program på skolor runt om i världen. Online-program kan vara önskvärt för dem som inte kan begå sig på ett traditionellt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

4 Resultat i Automotive Engineering Filter

Ph.D. inom transportmedel och infrastruktur

University of Pardubice
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
31 May 2021
English
Campusstudier

Detta program syftar till att ge studenter djup kunskap om elektriska dragsystem i väg- och järnvägsfordon, beroende drivkraftsystem, elektro rörlighet (dvs. kraftkedjor, batt ...

Läs mer

Doktorsexamen i intelligent transport

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Sedan tidiga 1990-tal har intelligenta transportsystem (ITS) utvecklats i utvecklade länder för att hantera transportproblem som trafikstockningar och trafiksäkerhetsfrågor or ...

Läs mer

Doktorsexamen i teknik inom transport och telekommunikation

Czech Technical University in Prague
PhD
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Tjeck
Campusstudier

Inom området transportsystem och teknik finns det också en doktorsexamen. studera där studenterna hanterar ett brett spektrum av ämnen som täcker ett brett spektrum av transpo ...

Läs mer

Ph.D. inom transportteknik och ledning

University of Pardubice
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
3 år
31 May 2021
Engelska
Campusstudier

Detta program är utformat för att ge studenterna en teoretisk och metodisk grund i transportteknik och -hantering. Det kommer att fördjupa elevernas kunskap om samspelet mella ...

Läs mer