Doktorsexamina i Automotive Engineering

Jämför PhD-program i Automotive Engineering

Automotive Engineering

Ofta efter en magisterexamen ger en doktorand en fördjupad kunskap inom ett intresseområde. När en student har en doktorand finns det ett obegränsat antal konkurrenskraftiga jobb som kan vara tillgängliga.

Vad är en doktorsexamen i Automotive Engineering? Det är ett doktorandprogram där eleverna lär sig om de olika utmaningarna för bilindustrin och hur man hanterar dem. Eleverna bör ta kurser för att förbereda dem för arbete inom bilindustrin. Några kurser som kan krävas som en del av detta program inkluderar energi och miljö, dynamik och kontroll samt elektronik och datorsoftware. För att slutföra detta examensprogram kan eleverna också vara skyldiga att ta en tentamen och genomföra forskning som kulminerar i en avhandling.

Doktorander är generellt högkvalificerade på problemlösning, bilkomposition och dynamik och förbättrar bilens effektivitet. Dessa färdigheter kan hjälpa dem att hitta en konkurrenskraftig karriär inom bilindustrin, såväl som vård av egna fordon.

När det gäller att förstå kostnaderna ska eleverna förstå skolans uppdelning och veta om de vill studera heltid. De borde kontakta sin potentiella skola för att få en fullständig förståelse för hur mycket undervisning som är.

De med doktorsexamen i fordonsindustrin borde naturligtvis kunna hitta arbete inom fordonsindustrin. Möjliga karriärval kan innefatta system- och komponentingenjör, fordonschef, senioringenjör eller automotive quality engineer. Andra akademiker kan hitta arbete inom akademi som arbetar som professor eller föreläsare i en högre utbildning som utbildar framtida ingenjörer. Alternativ kan vara obegränsade beroende på erfarenhet och i vilken riktning bilindustrin flyttar.

De som är intresserade av en fordonsingenjör kan hitta program på skolor runt om i världen. Online-program kan vara önskvärt för dem som inte kan begå sig på ett traditionellt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Automotive Engineering. Testa vår kategori DBA Automotive Engineering istället.
Automotive Engineering

Sök efter liknande program här