47 PhD Program i Arkitekturstudier 2024

PhD Program i Arkitekturstudier 2024Filter
    • Belfast, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Architecture at Queen's tar upp frågorna om arkitektur och urbanism i en alltmer globaliserad värld, där faktorer som hållbarhet och klimatförändringar, identitet och arv samt föreställningar om hantverk och form skapar ett komplext sammanhang som arkitekturen måste förmedla.

    • Honolulu, Amerikas förenta stater
    • Online USA

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    The Doctor of Architecture (Ph.D.) är en forskarexamen som är lämplig för studenter som söker ett yrke inom undervisning och stipendium inom arkitektur och relaterade områden, eller positioner i regeringen eller som en konsult som kräver specialisering och erfarenhet av forskning.

    • Camerino, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk, Italienska

    Område: Arkitektur, Design, Planering

    • Evora, Portugal

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk, Portugisiska

    Doktorsexamen ger ett utrymme för utbildning och avancerad forskning på hög nivå, inte bara för dem från akademin, men också för dem som arbetar med arkitektur i samband med yrkesutövning för vilken denna kurs ger möjlighet att fördjupa kunskap och utveckla färdigheter inom området arkitektur. Examensarbetet kan integrera praktiskt arbete av projektet i arkitektur som en form av avancerad forskning, som ett sammanhang av vetenskaplig forskning. Kursen är avsedd att arbeta i ett internationellt sammanhang och ge studenterna möjlighet att arbeta på en hög akademisk nivå i en global konkurrens; Ger tvärvetenskaplig kunskap om konceptuella, formella och praktiska frågor, om kritiskt tänkande, i planering och utförande av arbeten såsom kontextlandskap, på ett övergripande sätt, som kulturarv (monumentalt, industriellt, urbant, arkitektoniskt och landskap) på ett mer specifikt sätt med forskningstillämpning.

    • Ljubljana, Slovenien

    Deltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk, Singalesiska, singalesiska

    • Arlington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Ph.D. i stadsplanering och offentlig politik (UPPP) integrerar de akademiska disciplinerna stadsplanering och offentlig politik genom att utbilda doktorsexamen. studenter att bedriva oberoende forskning som ger ett väsentligt bidrag till deras valda planerings- och policydelområden. Programmet förbereder doktorander för akademisk karriär och för ledarskap i forskningspositioner inom den offentliga, privata eller ideella sektorn.

    • Florence, Italien

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Doktorsexamen i Urban Future Studies. Doktorskursen i "Urban Future Studies" avser att erbjuda unga akademiker möjligheten att följa en utbildning på tredje nivå med en kvalifikation av excellens och internationell räckvidd genom förvärv av djupgående metodologiska, tekniska och vetenskapliga färdigheter som möjliggör en utvärdering , både kvalitativ och kvantitativ, av användningen av övervägande vegetabiliska lösningar i stads- och stadsnära system.

    • London, Storbritannien
    • Bologna, Italien

    Heltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I detta forskningsprogram borde den slutliga avhandlingen erbjuda en väsentlig kunskap om området arkitektonisk design, med hänsyn till den senaste utvecklingen inom design och nya trender, inklusive användning av nya material och nya bostadsbehov från optimering av bostadsområden.

    • Newcastle upon Tyne, Storbritannien

    På Campus

    Engelsk

    Vi välkomnar MPhil- och PhD-förslag i alla ämnen som rör arkitektur, planering eller landskap. Vi forskar om innovativa undervisningsmetoder och integration av teori och praktik, och lär oss av relaterade kreativa discipliner. Higher Education Funding Council for England (HEFCE) har finansierat forskning om effektiv kompetensöverföring.

    • Johannesburg, Sydafrika

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    DLitt et Phil (Urban Studies) är en avancerad studienivå där en kandidat måste bedriva oberoende forskning och producera en avhandling som visar ett bidrag till kunskap inom området.

    • Kaunas, Litauen

    Heltid

    4 år

    På Campus

    • London, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Online

    Heltid, Deltid

    1 termin

    Distansutbildning

    Engelsk, Italienska

    Doktorsexamen genom forskning via distansutbildning tilldelas efter framgångsrikt genomförd teoretisk forskningsinriktning. Denna forskning presenteras i form av en doktorsavhandling. PhD (Doctor of Philosophy) är den enda doktorsexamen som kan uppnås genom distansutbildning. Huvudkravet för en doktorsexamen online genom distansutbildning är att presentera och diskutera en avhandling på minst 100 sidor för granskning och utvärdering av en akademisk kommitté vid Selinus University. I detta forskningsprogram bör den slutliga avhandlingen erbjuda en viktig kunskap inom området arkitektonisk design, med hänsyn till den senaste utvecklingen inom design och nya trender, inklusive användning av nya material och nya bostadsbehov med början från optimering av bostadsutrymmen. Använd en beskrivande metod för att illustrera hur man kritiskt löser problem inom detta område. Ge steg-för-steg-vägledning i design, val och skapande av alla typer av byggstilar.

  • Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Pretoria, Sydafrika

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk