PHDSTUDIES.SE

Hitta PhD-program i Arkitekturstudier 2019/2020 i Northern Ireland i Storbritannien

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Be om information Doktorsprogram i Arkitekturstudier i Northern Ireland i Storbritannien 2019/2020

2 Resultat i Arkitekturstudier, Northern Ireland Filter

PhD i miljöplanering

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien Belfast + 1 fler

Institutet för fysisk planering och miljöplanering (ISEP) är en av de snabbast växande och dynamiska planeringsforskningsmiljöerna i Storbritannien.

Doktorand i arkitektur

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien Belfast + 1 fler

Arkitektur vid drottningen tar upp arkitektur och urbanismens problem i en alltmer globaliserad värld, där faktorer som hållbarhet och klimatförändringar, identitet och arv, och begrepp på hantverk och form skapar ett komplext sammanhang som arkitekturen måste förmedla.