PHDSTUDIES

Hitta PhD-program i Arkitekturstudier i Asien 2021

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se alla doktorsprogram i Arkitekturstudier i Asien 2021

2 Resultat i Arkitekturstudier, Asien Filter

Doktorsexamen i stadsstyrning och design

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

År 2050 kommer sannolikt två av tre personer att bo i städer eller andra stadscentrum, och den största ökningen förväntas vara högkoncentrerad i en handfull länder, inklusive ...

Läs mer

Doktorsexamen i arkitektur

Yasar University
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Programmet syftar till att kultivera forskare som formulerar och bedriver original vetenskaplig forskning inom arkitektur och delforskningsområden som arkitekturhistoria, teor ...

Läs mer