Filter
PhD
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Arkitekturstudier Afrika 2019/2020

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Även om du väljer Östafrikas mytologiska, förtrollande Tanzania, Senegal, land Teranga eller Sydafrika, med sina breda möjligheter att dra i och servera, forskning i Afrika kommer att vara överväldigande.

Se alla doktorsprogram i Arkitekturstudier Afrika 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Arkitekturstudier, Afrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University of Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) är en avancerad studienivå där en kandidat måste bedriva oberoende forskning och producera en avhandling som visar ett bidrag till kunskap i ... [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) är en avancerad studienivå där en kandidat måste bedriva oberoende forskning och producera en avhandling som visar ett bidrag till kunskap inom området. Examensbedömningen baseras endast på avhandlingen och kandidaten måste tillfredsställa institutionen för sociologi och humanioravetenskapliga fakulteten att avhandlingen är hans eller hennes eget ostödd arbete. Vid inlämning av den slutliga avhandlingen måste han eller hon lämna ett åtagande att det inte har lämnats in till någon annan institution för undersökning och beviljande av en examen.

Förkunskapskrav

För att bli antagen till studier på denna nivå måste en student ha ett magisterexamen i sociologi, industriell sociologi eller stadsstudier, eller en motsvarande examen godkänd av fakulteten för humaniora.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska