Doktorsexamina i Allmän förvaltning

Jämför PhD-program i Allmän förvaltning

Allmän förvaltning

Doktorn anses vara den högsta utbildningsnivå som finns på de flesta områden. För att kunna kvalificera sig för inskrivning i denna typ av program måste du slutföra flera grader på lägre nivå. När du har examinerat med doktorand kan de mest avancerade positionerna och högsta lönen vara tillgängliga för dig.

Vad är en doktorsexamen i ledningen? Alla områden i näringslivet behöver chefer. Studera generell ledning ger studenterna en mångsidig utbildning som kan tillämpas på nästan alla fält eller avdelningar. Studien fokuserar på att driva ett företag, hantera anställda och maximera effektivitet och produktion. Eleverna lär sig också metoder för att öka vinsten så mycket som möjligt. Allmänna ledningsstuderande kan kunna specialisera sin utbildning om de vet exakt vilken typ av verksamhet de skulle vilja arbeta med.

En generell ledarskap grad fördelar studenter genom att hjälpa dem att utveckla de färdigheter som de kommer att behöva excel i denna karriär. De färdigheter eleverna lär sig på detta område är professionell kommunikation, förståelse för affärsmetoder, förhandlingar och konfliktlösning samt kritiskt tänkande och utvärdering.

Kostnaden för inskrivning i ett doktorandprogram varierar beroende på många faktorer. Det är viktigt att undersöka hur dessa faktorer påverkar kostnaden innan de anmäls. Du borde titta på din specifika skola och program samt hur länge du ska studera och landet du befinner dig i.

Det finns flera olika karriärvägar för kandidater i generella ledarskaps PhD-program. Den vanligaste lediga positionen är den för en chef, även om den exakta typen kan variera från säljchef till personalchef till marknadschef. Det är också möjligt att bli konsult eller planeringsspecialist. Många elever som studerar generell ledning är intresserade av att bli VD eller starta egna företag.

För att fortsätta din utbildning, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Allmän förvaltning.  Testa vår kategori DBA Allmän förvaltning istället.
Allmän förvaltning

Sök efter liknande program här