Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Prag i Tjeckien

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi 2018 i Prag i Tjeckien

Affärsverksamhet och ekonomi

En doktorsexamen eller doktorsexamen är en forskarutbildning akademiska grundexamen från universitet. När man uppnår en doktorsexamen han eller hon kan ofta refereras till som en läkare.

Ett program i affärer och ekonomi fokuserar oftast på sambandet mellan företagets framgång och ekonomin. Studenter kan studera affärs stiftelser och lära sig att analysera ekonomin och göra förutsägelser om framtida förändringar.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

Detta är den största staden i Tjeckien, och det 's en av de viktigaste forsknings-och utbildningsinstitutioner. De många utbildningsanstalter här ser eleverna både lokala och internationella har ett brett utbud av program att delta i under vistelsen. Utbildning påverkar denna stad mycket positivt i termer av social-ekonomisk tillväxt.

Be om information Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Prag i Tjeckien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Tjeckien Prag. Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här