Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Brno i Tjeckien

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi 2018 i Brno i Tjeckien

Affärsverksamhet och ekonomi

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Tjeckien har en väletablerad och forskningsbaserad högskoleutbildning. Detta har gjort att lära ini Prag en av de respekterade läroplanen 's i Europa sedan det odlar en anda av kreativitet och innovation bland eleverna.

Denna stad har producerat framstående personer, grundaren av genetik Gregory Mendel har ett universitet uppkallat efter honom. Däremot har staden den utmaningen fortfarande, och det är strävan genom sina högskolor, för att producera andra Mendels som kan ha en inverkan på samhället.

Be om information Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Brno i Tjeckien 2018

Läs Mer

PhD I Företagsledningen Och Ekonomi

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Tjeckien Brno

Forskarutbildning ger till akademiker med magisterexamen inom företagsledningen och ekonomi högre utbildningsnivå fördjupa teoretiska kunskaper. [+]

Företagsledning och ekonomi

Förkortning: DSP-rep-E

Längd Studie: 4 år

Program: Ekonomi och förvaltning

Fakulteten: Fakulteten för Business and Management

Akademiskt år: 2017/2018

Ackrediterade till: 2019/01/11

Profil av grenen:

Forskarutbildning ger till akademiker med magisterexamen inom företagsledningen och ekonomi högre utbildningsnivå fördjupa teoretiska kunskaper. Syftet med forskarutbildningen gren är att lära metoder för vetenskapligt arbete.

Viktiga studieresultat:

En examen från doktorsavhandling är kapabel att oberoende vetenskaplig forskning och direktiv arbete. Han är redo att ta itu utmanande konceptuella, forsknings- och utvecklingsproblemen i ledning och ekonomi. Han kan bedriva forskning, utveckling och produktion oberoende i praktiken.... [-]