Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Brno i Tjeckien

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi 2018 i Brno i Tjeckien

Affärsverksamhet och ekonomi

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Det går inte att förneka att ekonomin kan ha en betydande inverkan på verksamheten. I en verksamhet och ekonomi program, kan eleverna studera detta förhållande och skaffa sig färdigheter i affärs ämnen samtidigt lära sig mer om hur ekonomin fungerar.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

Denna stad har producerat framstående personer, grundaren av genetik Gregory Mendel har ett universitet uppkallat efter honom. Däremot har staden den utmaningen fortfarande, och det är strävan genom sina högskolor, för att producera andra Mendels som kan ha en inverkan på samhället.

Be om information Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Brno i Tjeckien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Tjeckien Brno. Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här