PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi i Sverige

Jämför PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi i Sverige 2018/2019

Affärsverksamhet och ekonomi

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Ett masterprogram i Business & Economics kommer att erbjuda en elev de verktyg för att utveckla kritisk förmåga och kompetens att hantera problem med industriell organisation, internationell ekonomi, organisatoriskt beteende, resursförvaltning, finans, förutom många andra företagsrelaterade kompetensområden.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

De mest populära doktorsprogrammen i Affärsverksamhet och ekonomi i Sverige 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Sverige.  Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här