Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Lissabon i Portugal

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi 2018 i Lissabon i Portugal

Affärsverksamhet och ekonomi

Tjänar en doktorsexamen kräver utökad studie och intensiv mental ansträngning. En doktorsexamen är en akademisk studie där man koncentrerar för fyra till sex år efter att ha fått din magisterexamen, och som leder, om det antas, till en doktorsexamen, den högsta akademiska examen.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

Lissabon är Portugals 's huvudstad och har en befolkning på mer än 500.000 personer inom sin förvaltning. Med Europeiska unionen, kommer Lissabon 11 i termer av befolkning och bland de äldsta städerna på jorden. Det finns 3 ledande universitet i Lissabon nämligen, Lissabons universitet, Tekniska universitetet i Lissabon och New Lissabons universitet.

Be om information Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Lissabon i Portugal 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Portugal Lisboa.  Testa vår kategori PhD istället.

or search for similar programs here