Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Vilnius i Litauen

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi 2018 i Vilnius i Litauen

Affärsverksamhet och ekonomi

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Ett masterprogram i Business & Economics kommer att erbjuda en elev de verktyg för att utveckla kritisk förmåga och kompetens att hantera problem med industriell organisation, internationell ekonomi, organisatoriskt beteende, resursförvaltning, finans, förutom många andra företagsrelaterade kompetensområden.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Att vara den största staden och huvudstad i Litauen, syftar Vilnius för att bygga en ljus pedagogisk framtid. Staden är mycket fylld med kvaliteten på utbildningsinstitutioner såsom Vilnius universitet, Mykolas Romeris Universitet och Vilnius Gediminas Technical University.

Be om information Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Vilnius i Litauen 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Litauen Vilnius. Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här