PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi i Litauen

Jämför PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi i Litauen 2018/2019

Affärsverksamhet och ekonomi

Man måste åstadkomma två saker när tjäna en doktorsexamen. Först måste man förstå ett visst ämne grundligt. Andra måste man mycket i kunskap om detta ämne.

Ett masterprogram i Business & Economics kommer att erbjuda en elev de verktyg för att utveckla kritisk förmåga och kompetens att hantera problem med industriell organisation, internationell ekonomi, organisatoriskt beteende, resursförvaltning, finans, förutom många andra företagsrelaterade kompetensområden.

Republiken Litauen är det officiella namnet på landet. Den finns i norra delen av Europa. Litauen uppskattar vetenskap och teknik i sina utbildningssystem högt. Den har de grundläggande aspekterna av primära, sekundära och tertiära utbildningsnivåer. Litauen är en annan ledande land i tillhandahållandet av konst, vetenskap, teknik samt tekniska kurser. Litauen har inför flera utmaningar inom högre utbildning de senaste åren som ledde till skapandet av 20 universitet för att öka dess tillgänglighet.

De mest populära doktorsprogrammen i Affärsverksamhet och ekonomi i Litauen 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Litauen.  Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här