Filosofie doktor i Affärsverksamhet och ekonomi Europa

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi Europa 2018/2019

Affärsverksamhet och ekonomi

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Ett masterprogram i Business & Economics kommer att erbjuda en elev de verktyg för att utveckla kritisk förmåga och kompetens att hantera problem med industriell organisation, internationell ekonomi, organisatoriskt beteende, resursförvaltning, finans, förutom många andra företagsrelaterade kompetensområden.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi Europa 2018/2019

Läs Mer

PhD Programme

Hanken Svenska handelshögskolan
Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Finland Helsinki Vaasa + 1 fler

[+]

PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi Europa 2018/2019. [-]