Filosofie doktor i Affärsverksamhet och ekonomi Europa

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi Europa 2018

Affärsverksamhet och ekonomi

En doktorsexamen är en förkortning för filosofie doktor. Denna examen är en doktorand-program som levereras till en hög nivå elev forskare som har gjort djupa forskning inom ett specifikt område eller ämne.

Ett masterprogram i Business & Economics kommer att erbjuda en elev de verktyg för att utveckla kritisk förmåga och kompetens att hantera problem med industriell organisation, internationell ekonomi, organisatoriskt beteende, resursförvaltning, finans, förutom många andra företagsrelaterade kompetensområden.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi Europa 2018

Läs Mer

PhD Programme

Hanken Svenska handelshögskolan
Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Finland Helsingfors Vasa + 1 fler

[+]

PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi Europa 2018. [-]

Doktorsexamen I Företagsekonomi

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Heltid Deltid 3 år January 2019 Ukraina Kiev + 1 fler

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. Institutionen för näringslivsekonomi erbjuder ett doktorandprogram inom företagsekonomi och kombinerar olika riktningar i sitt utbildningsplan. Emerging postgraduate i företagsekonomi försöker hitta fördel i olika ekonomiska sektorer genom att utmärka sig i kursmoduler som arbetsekonomi, företagsekonomi, marknadsföringshantering och ekonomisk analys. Forskningsmoduler hjälper eleverna att utveckla sin kunskapsförmåga när det gäller ekonomiska beräkningar. Det uppmuntrar dem att fungera i någon ekonomisk sektor. Det bör noteras att arbetsmarknaden i världen förändras kontinuerligt och ekonomer måste studera flera intraekonomiska förfaranden inom olika branscher och företag med specifika produkter. [+]

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. De Doktorandprogram i företagsekonomi Erbjuds av avdelningen för företagsekonomi som är kopplad till fakulteten för ekonomi vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

Institutionen för näringslivsekonomi erbjuder ett doktorandprogram inom företagsekonomi och kombinerar olika riktningar i sitt utbildningsplan. Emerging postgraduate i företagsekonomi försöker hitta fördel i olika ekonomiska sektorer genom att utmärka sig i kursmoduler som arbetsekonomi, företagsekonomi, marknadsföringshantering och ekonomisk analys. Forskningsmoduler hjälper eleverna att utveckla sin kunskapsförmåga när det gäller ekonomiska beräkningar. Det uppmuntrar dem att fungera i någon ekonomisk sektor. Det bör noteras att arbetsmarknaden i världen förändras kontinuerligt och ekonomer måste studera flera intraekonomiska förfaranden inom olika branscher och företag med specifika produkter.... [-]