Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Cotonou i Benin

Hitta PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi 2018 i Cotonou i Benin

Affärsverksamhet och ekonomi

Den mest populära doktorsexamen är filosofie doktor eller doktorsexamen Doktorer och andra doktorsexamina studie förbereder doktoranden för att lansera nya planer som lägger till den gemensamma kunskapsbas fältet. Kandidater för och innehavare av doktorer söker ofta yrken som professorer och forskare, men många går också på att olika roller i de välgörande, offentliga och privata sektorn.

Business and Economics är nära besläktade. Studenter kan anmäla dig till ett program som kombinerar dessa discipliner för att lära sig mer om hur de interagerar och hur man använder detta sammanhang för att bygga upp ett företag och göra det framgångsrikt.

Benin, som ligger i västra Afrika, är hem för en mängd alternativ för högre utbildning. Det finns 10 grenar av National University of Benin i hela landet, och det totala antalet offentliga och privata institutioner i kombination är 94.

Under de senaste åren har ett antal skolgång anläggningar varit att etablera sig i denna huvudstad i Benin. Inte bara universiteten och campusområden, men även andra institutioner såsom Institut superieur Fopase de Cotonu har varit det i år.

Be om information Doktorsprogram i Affärsverksamhet och ekonomi i Cotonou i Benin 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för PhD Affärsverksamhet och ekonomi Benin Cotonou. Testa vår kategori PhD istället.

Sök efter liknande program här