Doktorsexamina i Affärsverksamhet och ekonomi

Jämför 2 PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi

Affärsverksamhet och ekonomi

En doktorand är den högsta grad av akademisk prestation som kan erhållas inom de flesta områden. Förutom att en uppsats upprättas krävs vanligtvis en omfattande studie över tre år. Flera lägre nivåer krävs innan studenterna kan skriva in ett doktorandprogram.

Vad är doktorsexamen i näringsliv och ekonomi? Det här studiet gäller för en företags finansiella avdelning. Även om affärspraxis och verksamheter kommer att studeras, är det också fokus på de ekonomiska konsekvenserna och nödvändiga processer för ett företags framgång. Studenter brukar studera allmän ekonomi, ledningspraxis, global ekonomi, investeringar och risker och värdering av kassaflöden.

Att ha en doktorand gör det mycket lättare att skapa en karriär för dig själv inom affärsområdet. Avancerade positioner som du inte kunde komma in annars är öppna för dig och du kan tjäna mycket högre lön. Den tid som krävs för att gå in i högre positioner minskas också kraftigt.

Eftersom kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i näringsliv och ekonomi varierar ganska, är det ett klokt beslut att undersöka innan man skriver in. Allt från den specifika skolan och programmet till studielandet kommer att påverka undervisningen och bör förstås innan man börjar.

Eftersom ett doktorandprogram inom företagsekonomi och ekonomi innehåller både affärs och ekonomisk sida finns det många karriärer som kan uppnås. På affärssidan är det möjligt att bli chef, avdelningschef, konsult, handledare eller verkställande direktör. På den ekonomiska sidan är både lägre positioner, såsom revisor eller revisor, och högre positioner, såsom senior redovisningsanalytiker, uppnåeliga. Alternativt är det möjligt att studera för att komma in i utbildningsfältet för att undervisa framtida studenter om företag och ekonomi.

För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

PhD Programme

Hanken Svenska handelshögskolan
Campusstudier Heltid 4 år January 2019 Finland Helsingfors Vasa + 1 fler

[+]

PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi. [-]

Doktorsexamen I Företagsekonomi

Open University of Taras Shevchenko National University
Online Heltid Deltid 3 år January 2019 Ukraina Kiev + 1 fler

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. Institutionen för näringslivsekonomi erbjuder ett doktorandprogram inom företagsekonomi och kombinerar olika riktningar i sitt utbildningsplan. Emerging postgraduate i företagsekonomi försöker hitta fördel i olika ekonomiska sektorer genom att utmärka sig i kursmoduler som arbetsekonomi, företagsekonomi, marknadsföringshantering och ekonomisk analys. Forskningsmoduler hjälper eleverna att utveckla sin kunskapsförmåga när det gäller ekonomiska beräkningar. Det uppmuntrar dem att fungera i någon ekonomisk sektor. Det bör noteras att arbetsmarknaden i världen förändras kontinuerligt och ekonomer måste studera flera intraekonomiska förfaranden inom olika branscher och företag med specifika produkter. [+]

Ett av de bästa universiteten i världen och 200 år gammal. De Doktorandprogram i företagsekonomi Erbjuds av avdelningen för företagsekonomi som är kopplad till fakulteten för ekonomi vid Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

Institutionen för näringslivsekonomi erbjuder ett doktorandprogram inom företagsekonomi och kombinerar olika riktningar i sitt utbildningsplan. Emerging postgraduate i företagsekonomi försöker hitta fördel i olika ekonomiska sektorer genom att utmärka sig i kursmoduler som arbetsekonomi, företagsekonomi, marknadsföringshantering och ekonomisk analys. Forskningsmoduler hjälper eleverna att utveckla sin kunskapsförmåga när det gäller ekonomiska beräkningar. Det uppmuntrar dem att fungera i någon ekonomisk sektor. Det bör noteras att arbetsmarknaden i världen förändras kontinuerligt och ekonomer måste studera flera intraekonomiska förfaranden inom olika branscher och företag med specifika produkter.... [-]