close

Filter

Visa resultat

Jämför PhD-program i Affärsverksamhet och ekonomi

En doktorand är den högsta grad av akademisk prestation som kan erhållas inom de flesta områden. Förutom att en uppsats upprättas krävs vanligtvis en omfattande studie över tre år. Flera lägre nivåer krävs innan studenterna kan skriva in ett doktorandprogram. Vad är doktorsexamen i näringsliv och ekonomi? Det här studiet gäller för en företags finansiella avdelning. Även om af… Läs mer

En doktorand är den högsta grad av akademisk prestation som kan erhållas inom de flesta områden. Förutom att en uppsats upprättas krävs vanligtvis en omfattande studie över tre år. Flera lägre nivåer krävs innan studenterna kan skriva in ett doktorandprogram.

Vad är doktorsexamen i näringsliv och ekonomi? Det här studiet gäller för en företags finansiella avdelning. Även om affärspraxis och verksamheter kommer att studeras, är det också fokus på de ekonomiska konsekvenserna och nödvändiga processer för ett företags framgång. Studenter brukar studera allmän ekonomi, ledningspraxis, global ekonomi, investeringar och risker och värdering av kassaflöden.

Att ha en doktorand gör det mycket lättare att skapa en karriär för dig själv inom affärsområdet. Avancerade positioner som du inte kunde komma in annars är öppna för dig och du kan tjäna mycket högre lön. Den tid som krävs för att gå in i högre positioner minskas också kraftigt.

Eftersom kostnaden för att tjäna en doktorsexamen i näringsliv och ekonomi varierar ganska, är det ett klokt beslut att undersöka innan man skriver in. Allt från den specifika skolan och programmet till studielandet kommer att påverka undervisningen och bör förstås innan man börjar.

Eftersom ett doktorandprogram inom företagsekonomi och ekonomi innehåller både affärs och ekonomisk sida finns det många karriärer som kan uppnås. På affärssidan är det möjligt att bli chef, avdelningschef, konsult, handledare eller verkställande direktör. På den ekonomiska sidan är både lägre positioner, såsom revisor eller revisor, och högre positioner, såsom senior redovisningsanalytiker, uppnåeliga. Alternativt är det möjligt att studera för att komma in i utbildningsfältet för att undervisa framtida studenter om företag och ekonomi.

För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Hanken Svenska handelshögskolan
Helsinki, Finland +1 Mer

Hanken doktorandprogram motsvarar fyra års heltidsstudier, där du avlägger en doktorsavhandling (180 poäng) och slutför 60 hp poäng i kurser.

Hanken doktorandprogram motsvarar fyra års heltidsstudier, där du avlägger en doktorsavhandling (180 poäng) och slutför 60 hp poäng i kurser. -
PhD
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2020
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här