PHDSTUDIES

Jämför 2 PhD-program i Affärsanalys

Lärare som vill fortsätta sin utbildning efter en magisterexamen kan välja att utöva en doktor i filosofin. På de flesta universitet är doktorand det högsta akademiska priset tillgängligt och kan ta tre år eller mer att slutföra.

Vad är en doktorand i Business Analytics? Affärsanalys är studien av tidigare affärsutveckling för att få perspektiv och inblick i framtida affärsplanering. Kurser kan fokusera på forskningstekniker och stor datatolkning för att hjälpa deltagarna att analysera affärsmodeller och organisationer. De exakta kurser som ingår i denna typ av program kan omfatta försörjningskedjéanalys, datastrukturer, strukturell ekvationsmodellering, systemteknik och multivariat statistisk analys. Många universitet införlivar avhandlingar, föreläsningar och diskussioner i ett doktorandprogram.

Den här forskningsbaserade utbildningen ger deltagarna möjlighet att anpassa sina kritiska tänkande, forskning och självdisciplin. Inte bara skapar dessa förmågor en grund för ett framgångsrikt yrkesliv, men de kan också hjälpa akademiker göra smarta affärer och ekonomiska drag i sina personliga liv.

Kostnaden för doktorandprogrammet kan vara beroende av skolan, programmets längd, kurser och undervisningsmetoder. Eftersom det finns så många variabler kan undervisningen vara helt annorlunda. Sökande som vill ha en uppskattning bör kontakta universitet.

Vilken typ av karriär kan en doktorand i Business Analytics leda till? Det finns vissa variabler som kan påverka karriärmöjligheter, till exempel annan utbildning och tidigare anställning av studenter. Vissa kandidater kan fortsätta att bli leverantörskedjor, ledningsanalytiker, forskningsanalytiker, datavetenskapare, tillverkningsoperatörer, projektspecialister, marknadsanalysanalytiker, professorer, forskare och analytikere med stor data.

Var kan du få en doktorand i Business Analytics? Många skolor runt om i världen har online och på campusprogram. För att söka eller lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Affärsanalys Filter

Doktorsexamen i datavetenskap och analys

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
Sep 2021
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Under den digitala eran, efter framsteg inom innovativ teknik, växer datahantering i en oöverträffad takt. Den datadrivna världen öppnar enorma möjligheter och möjligheter för ...

Läs mer

PhD i ekonomi, nätverk och företagsanalys

IMT School for Advanced Studies Lucca
PhD
Nov 2020
<
Heltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

Ekonomi, Nätverk och Business Analytics är ett av de fyra fältspecifika spåren som erbjuds och ligger under "Systems Science" PhD-programmet.

Läs mer