Filter
PhD
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför PhD-program i Affärsanalys

Lärare som vill fortsätta sin utbildning efter en magisterexamen kan välja att utöva en doktor i filosofin. På de flesta universitet är doktorand det högsta akademiska priset tillgängligt och kan ta tre år eller mer att slutföra.

Vad är en doktorand i Business Analytics? Affärsanalys är studien av tidigare affärsutveckling för att få perspektiv och inblick i framtida affärsplanering. Kurser kan fokusera på forskningstekniker och stor datatolkning för att hjälpa deltagarna att analysera affärsmodeller och organisationer. De exakta kurser som ingår i denna typ av program kan omfatta försörjningskedjéanalys, datastrukturer, strukturell ekvationsmodellering, systemteknik och multivariat statistisk analys. Många universitet införlivar avhandlingar, föreläsningar och diskussioner i ett doktorandprogram.

Den här forskningsbaserade utbildningen ger deltagarna möjlighet att anpassa sina kritiska tänkande, forskning och självdisciplin. Inte bara skapar dessa förmågor en grund för ett framgångsrikt yrkesliv, men de kan också hjälpa akademiker göra smarta affärer och ekonomiska drag i sina personliga liv.

Kostnaden för doktorandprogrammet kan vara beroende av skolan, programmets längd, kurser och undervisningsmetoder. Eftersom det finns så många variabler kan undervisningen vara helt annorlunda. Sökande som vill ha en uppskattning bör kontakta universitet.

Vilken typ av karriär kan en doktorand i Business Analytics leda till? Det finns vissa variabler som kan påverka karriärmöjligheter, till exempel annan utbildning och tidigare anställning av studenter. Vissa kandidater kan fortsätta att bli leverantörskedjor, ledningsanalytiker, forskningsanalytiker, datavetenskapare, tillverkningsoperatörer, projektspecialister, marknadsanalysanalytiker, professorer, forskare och analytikere med stor data.

Var kan du få en doktorand i Business Analytics? Många skolor runt om i världen har online och på campusprogram. För att söka eller lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsanalys

IMT School for Advanced Studies Lucca

Ekonomi, Nätverk och Business Analytics är ett av de fyra fältspecifika spåren som erbjuds och ligger under "Systems Science" PhD-programmet. ... [+]

2019/20 PhD-program vid IMT-skolan för avancerade studier alt = "Lucca

Sista ansökningsdag - 23 april2019, 12:00 CEST

Ansökningar godkänns nu för 2019/20 doktorandprogram på IMT-skolan för avancerade studier alt = "Lucca ( www.imtlucca.it), en av de sex högskolans högskolor i Italien och en av de högst rankade forskarskolorna i Europa enligt den senaste U-Multirankundersökningen.

Högmotiverade kandidater från alla discipliner inbjuds att ansöka om ett av de 32 helfinansierade stipendierna inom två doktorandprogram som integrerar vetenskapliga kompetenser inom ekonomi, ingenjörsvetenskap, datavetenskap, neurovetenskap och beteendepsykologi, fysik, tillämpad matematik, statistik, historia och naturvetenskap av kulturarvet.... [-]

Italien Lucca
Oktober 2019
Engelska
Heltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska