Filter
PhD
Taiwan Hsinchu Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta PhD-program i Affärsadministration 2019 in Hsinchu i Taiwan

En filosofie doktorsexamen, är kort Ph.D en avancerad akademisk examen tjänat på olika områden, vilket innebär stora intressen och prestationer inom forskningen.

Taiwan (traditionell kinesiska: 台湾 eller 台湾, förenklad kinesiska: 台湾 Tai WAN) är en nation som är hem för mer än 23 miljoner människor och är ett av de mest tättbefolkade platser i världen. Den mest prestigefyllda universitet är National Taiwan University.

Hsinchu har exceptionella högre utbildningscentra rätt från de märkliga universitet som National Hsinchu University of Education, Hsuan Chuang universitet, till Yuanpei University. Denna stad är känd för att vara värd de bästa biblioteken i hela Taiwan.

Be om information Doktorsprogram i Affärsadministration in Hsinchu i Taiwan 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsadministration, Hsinchu

Examina
Plats
Taiwan
Hsinchu
Studietyp
Tempo
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
Yuan Ze University College of Management

Doktor i filosofiprogrammet består av sex doktorander, som täcker spektrumet av områden inom ledarskapsstudier, inklusive organisationshantering, marknadsföring, teknik o ... [+]

doktor i filosofi

Ph.D. Programmet är vårt premiumprogram av alla grader. Vi är gränsen för att genomföra Ph.D. och DBA dubbelspårningssystem för att utveckla elevernas forsknings- och praktikförmåga. Dessutom erbjuder vi icke-studieavgifter och stipendium för att uppmuntra studenter att anmäla vårt program. För att ansluta tvärvetenskapliga grupper strukturerar vi nätverk av kända institutioner och skolor för att stimulera akademiska dialoger med vår fakultet och doktorsavhandling. studenter. Dessutom framhäver vi att träna eleverna för att ha förmågor av journalskrifter, offentliga presentationer samt undervisning och forskningsteknik. Vi strävar efter att stärka samverkansförhållandet mellan rådgivare och deras rådgivare och vidareutveckla vår skola för att bli forskningscentret som påverkar Asien-Stillahavsområdet. Ph.D. Programmet består av sex grupper: Organisationshantering, Marknadsföringshantering, Teknologi och tjänster Innovation, Elektronisk och Servicevetenskap, Finans och International Business Management.... [-]

Taiwan Hsinchu
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska