Doktorsprogram i Affärsadministration i Kapstaden i Sydafrika

Hitta PhD-program i Affärsadministration 2018 i Kapstaden i Sydafrika

Affärsadministration

Kraven för att komma in på ett PhD-program inkluderar ofta att studenten redan har en masterexamen. Dessutom måste man ofta skriva en doktorsavhandling som till största del ska bestå av original akademisk forskning. I vissa länder kan man behöva försvara detta arbete inför en opponent och/eller en betygsnämnd.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

Cape Town city är Sydafrikas primat stad, och den lagstiftande huvudstaden som rymmer det nationella parlamentet. Den har en berömd hamn, och landmärken som Cape Point och Table Mountain, som är turistattraktioner. Kapstaden har ett väl etablerat system för offentliga universitet.

Be om information Doktorsprogram i Affärsadministration i Kapstaden i Sydafrika 2018

Läs Mer

Doktor I Företagsekonomi Och Administration

University of Stellenbosch Business School (USB)
Campusstudier February 2018 Sydafrika Kapstaden Bellville,

USB internationellt erkänd doktor i företagsekonomi och administration fokuserar på att utveckla anställningsbara kompetens genom djupgående forskning. [+]

USB internationellt erkänd doktor i företagsekonomi och administration fokuserar på att utveckla anställningsbara kompetens genom djupgående forskning.

En kombination av vetenskaplig stringens och ledande relevans

Den verkställande PhD kan beskrivas som en praktikbaserad program eftersom kunskap fram delvis med hjälp av professionella tillämpning av disciplin. Den kombinerar vetenskaplig stringens och ledande relevans, och följaktligen doktorander måste kunna visa att de har en teoretisk och en praktisk uppskattning och förståelse för deras forskningsområde.

"Det handlar om att utveckla användbara kunskaper"

Att utveckla anställningsbara kunskap understöds av teori och praktik, doktorander behöver:... [-]