Filosofie doktor i Affärsadministration i Centralamerika och Karibien

Hitta PhD-program i Affärsadministration i Centralamerika och Karibien 2018

Affärsadministration

En PhD, även känd som en filosofie doktorsexamen, är en examen som utfärdas av ett universitet till den som har uppfyllt alla nödvändiga kvalifikationer och som nu kan betraktas som en "doktor" inom hans eller hennes akademiska område.

Centralamerikanska och karibiska nationer är rikt på kultur, historia och kultur. De är stolta över sin forntida historia, och de flesta av medborgarna tar stolthet och glädje i att visa sitt land till internationella ögon. Den unika kulturella landskapet ger en one-of-a-kind upplevelse som är oskiljaktig från en känsla av spänning och erfarenhet. Centralamerika är en idealisk plats att jorda sig i medan du njuter av mer än ett fåtal av livets största njutningar.

Se alla doktorsprogram i Affärsadministration i Centralamerika och Karibien 2018

Läs Mer

Företagsekonomi Phd

Universidad Central de Nicaragua
Campusstudier Heltid 3 år May 2019 Nicaragua Managua

Detta moderna Doktorsexamen presenterar en "pragmatisk Motivet" i sin läroplan, som uppfyller kraven i den nya globala affärsmiljö för yrkesverksamma från olika discipliner som vill utveckla kompetensen hos deras vetenskap inom Management Sciences företag. [+]

Central University of Nicaragua UCN i samordning med egeu Business School i Chile har en doktorsexamen i Business Administration.

Detta moderna Doktorsexamen presenterar en "pragmatisk Motivet" i sin läroplan, som uppfyller kraven i den nya globala affärsmiljö för yrkesverksamma från olika discipliner som vill utveckla kompetensen hos deras vetenskap inom Management Sciences företag.

Forskarutbildningen av UCN och egeu Business School i Chile, kommer att utveckla: den attityd och kompetens för vetenskaplig forskning, som syftar till att förmå folk att reflektera över betydelsen inom områdena företagsekonomi, särskilt när de kompletteras genom att leverera marknadsundersökningar verktyg för att svara på olika frågor inom verksamhetsområde.... [-]