Doktorandprogram

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. Förverkligandet av en doktorsexamen kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, kan en doktorsexamen erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder forskarutbildning. Det är vanligt att studenter att specialisera sig inom ett område som företag, teknik, naturvetenskap, medicin, Hållbarhet, konst, samhällsvetenskap, humaniora, etc. Mångfalden av olika PhD-program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig ! Starta sökningen genom att titta på de mest populära doktorsexamen anges nedan.

Nyligen tillagda PhD

Heriot Watt Unviersity Dubai

PhD i matematik och datavetenskap

Oktober 19, 2018
Skolan för matematik och datavetenskap är nöjd med att erbjuda doktorsexamen i datavetenskap genom forskning till studenter på dubai campus.

Long Island University

PHD i klinisk fykologi

Oktober 15, 2018
Ph.D. Programmet och Psykologiska institutionen är belägna på 8: e våningen i Humanistiska byggnaden på Brooklyn campus i en serie kontor, konferenslokaler och studentlokaler.

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business

PhD-programmet

Oktober 10, 2018
HKBU School of Business erbjuder forskarutbildningsprogram ("RPG"), antingen MPhil eller doktorsexamen inom fem huvudområden, nämligen redovisning och juridik (ACLW), ekonomi (ECON), finans och beslutsvetenskap (FDS), management (MGNT) och marknadsföring (MKT). Kombinera akademisk rigor med ett beslutsamt internationellt tillvägagångssätt, dessa progr… [+]am är idealiska för framtida företagsledare eller forskare. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats