Doktorandprogram

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. Förverkligandet av en doktorsexamen kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, kan en doktorsexamen erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder forskarutbildning. Det är vanligt att studenter att specialisera sig inom ett område som företag, teknik, naturvetenskap, medicin, Hållbarhet, konst, samhällsvetenskap, humaniora, etc. Mångfalden av olika PhD-program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig ! Starta sökningen genom att titta på de mest populära doktorsexamen anges nedan.

Nyligen tillagda PhD

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Ph.D. Inom Logistik Och Supply Chain Management

Målet med Ph.D. I Logistik och Supply Chain Management är att utveckla forskare som genererar och sprider ny kunskap genom att utföra högkvalitativ forskning och undervisning på universitetsnivå. Ph.D. Programmet levereras via traditionellt kursarbete och andra forskningsinitiativ med fakulteten vid Företagsekonomiska högskolan.

Universidad de las Islas Baleares - UIB

PhD I Neurosciences (tneu)

September 8, 2017
… [+]Det övergripande målet för forskarutbildningen neurovetenskap är att slutföra bildandet av den studerande som vill styra sin framtid mot avancerad forskning inom vetenskapliga områden som rör grundläggande neurovetenskap och kliniska bildas på nuvarande kunskap om struktur och funktion i nervsystemet från en punkt se jämförande och tvärvetenskapligt, [-]

VUZF University

Phd I Professionell Riktning "ekonomi"

September 6, 2017
Varje ekonomiskt eller administrativt problem har finansiella och redovisningsaspekter. Utan kunskap om dessa områden kan det inte vara möjligt att hitta effektiva problemlösningar. VUZF erbjuder följande professionella riktlinjer för doktorsexamen: "Finans och försäkring"; "Redovisning, kontroll och analys"

Universitet i Sverige

Ändra plats