Doktorandprogram

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. Förverkligandet av en doktorsexamen kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, kan en doktorsexamen erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder forskarutbildning. Det är vanligt att studenter att specialisera sig inom ett område som företag, teknik, naturvetenskap, medicin, Hållbarhet, konst, samhällsvetenskap, humaniora, etc. Mångfalden av olika PhD-program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig ! Starta sökningen genom att titta på de mest populära doktorsexamen anges nedan.

Nyligen tillagda PhD

King Abdullah University of Science and Technology

Ph.D. Inom Energiresurser Och Petroleumsteknik

Augusti 13, 2018
Energiförsörjningen och petroleumsteknikens akademiska program, för doktorsexamen studenter, fokuserar på modern reservoarbeskrivning, teknik och ledning. Studenterna i detta program får bred utbildning i grundläggande vetenskapliga begrepp och termodynamik, geologi, geofysisk karaktärisering och reservoarteknik. Våra studenter deltar i vetenskaplig forskni… [+]ngsverksamhet som kan omfatta matematiska analyser, beräkningsmodellering, experimentell forskning och / eller fältstudier. Kandidaterna fokuserar på originalforskning som drivs för att öka kunskapens gränser. [-]

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam

PhD I Stadsutveckling Och Styrning

Juli 26, 2018
Som en kombination av stadsförvaltning och styrning, denna doktorand programmet ger en unik akademisk erfarenhet som är mycket relevant för dagens värld.

KIMEP University

Filosofie Doktorand

Juli 16, 2018
Programmissionen är att utveckla enastående forskare för karriär inom forskning och undervisning vid ledande akademiska institutioner över hela världen. Programmet omfattar en kombination av kurs och forskning inom en period av cirka tre till sju år. PhD-programmet garanterar en utmanande, fokuserad och meningsfull erfarenhet.

Universitet i Sverige

Ändra plats