Doktorandprogram

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. Förverkligandet av en doktorsexamen kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, kan en doktorsexamen erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder forskarutbildning. Det är vanligt att studenter att specialisera sig inom ett område som företag, teknik, naturvetenskap, medicin, Hållbarhet, konst, samhällsvetenskap, humaniora, etc. Mångfalden av olika PhD-program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig ! Starta sökningen genom att titta på de mest populära doktorsexamen anges nedan.

Nyligen tillagda PhD

Sunway University

Filosofie Doktor I Biologi

Januari 30, 2018
Det här forskningsdrivna programmet syftar till att vidareutveckla dina nuvarande forskningsfärdigheter inom ett av nyckelområdena biologi.

Kaunas University of Technology

Doktorand I Kemiteknik (Teknologiska Vetenskaper)

Februari 10, 2018
Kemiteknik Ph.D. studier är ett traditionellt, forskningsbaserat, vanligtvis fyraårigt doktorsprogram, vilket ger:

China University of Petroleum

PhD I Geologi

Februari 11, 2018
Geologi är ett kunskapssystem som studerar materiella kompositioner, inre struktur och yttre egenskaper hos jorden, ömsesidiga växelverkan mellan jordskikt och historiens evolution av jorden.

Universitet i Sverige

Ändra plats