Deltid PhD och DBA program

En doktorsexamen, eller Filosofie doktor, är en forskarexamen ges av universitet. Det är toppen akademisk examen tillgängligt i ett fält. En doktorsexamen i Business Administration (DBA) är en eftergymnasial examen som erbjuds av en handelshögskola eller affärs fakultet vid ett universitet. Förverkligandet av en Deltid PhD eller en deltid DBA kan leda till kraftigt förbättrade karriärmöjligheter. Studenter eller yrkesverksamma intresserade av ledarskap, den akademiska världen, rådgivning, forskning och företagande, en deltid doktorsexamen eller en deltid DBA grad kan erbjuda en fördel eller en krävs examen. Många universitet runt om i världen erbjuder deltid och Deltid DBA program. Mångfalden av olika Deltid PhD och Deltid DBA program kan vara överväldigande - don 't låta det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära Deltid doktorsexamen och deltid DBA program som anges nedan.

Nya deltids-PhD

London South Bank University

PhD I Redovisning Och Finans

Maj 7, 2018
Handelshögskolan har ett växande forskarutbildningsprogram med inriktning på deltidstudier av elever som samtidigt utvecklar och förbättrar sin yrkeskarriär. Skolan erbjuder traditionell forskarutbildning som leder till doktorsexamen.

University of Gdansk

Doktorsexamen I Ekonomi

April 3, 2018
Engelska språket Deltid Doktorandstudier i ekonomi är en treårig deltidsprofil av två veckosessioner per år i september och juni.

University of Tehran, Kish International Campus

Doktorand I Miljöteknik - Vatten Och Avloppsvatten

Mars 27, 2018
Doktorsexamen i miljöteknik-vatten och avloppsvatten syftar till att utveckla vatten- och avloppsreningsforskare, tekniker och ingenjörer med färdigheter att lösa praktiska problem, kommunicera effektivt och arbeta framgångsrikt både i team och individuellt, även högkvalitativa akademiker utbildade och kvalificerade till arbeta inom alla områden för vatt… [+]en- och avloppsrening och förvaltning som gör det möjligt för dem att ge ett värdefullt bidrag till de globala vattensektorerna. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

PhD Deltid