Läs den officiella beskrivningen

Doktorandprogram i offentliga frågor

Truman School erbjuder små klasser, nära relationer med lärare och lärare, och möjligheter att delta i pågående forskning. Studenterna får en rik akademisk erfarenhet på vägen till framgångsrika och uppfyllande karriärer i offentliga angelägenheter. När våra studenter är examen, är de fullt engagerade experter på sitt underfält med breda perspektiv.

Truman-skolan är djupt tvärvetenskaplig. Vår fakultets olika akademiska utbildning ger studenterna möjlighet att utforska många teoretiska och metodologiska perspektiv och flera sätt att tänka på samhällsvetenskaplig forskning.

Doktorand tar kurs och forskar med fakulteten från en mängd olika discipliner i Truman School och vid University of Missouri. Nära arbete med fakulteten genom forskarassistentskap och avhandlingsprocessen uppmuntrar studenter att tillämpa olika perspektiv på verkliga problem och att utveckla nya sätt att ta itu med problem i offentlig politik och offentlig förvaltning.

Doktorand samarbetar med Truman School fakulteten som representerar bred kompetens inklusive styrelse, lag och offentlig politik, barnpolitik; utbildningspolitik; och socialpolitik.

Undervisningsavgifter

Besök vår hemsida för att beräkna avgiften

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad March 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
5 - 8 år
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum