PhD i kriminologi

University of Portsmouth

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i kriminologi

University of Portsmouth

PhD i kriminologi

Forskningsöversikt

Institutet för straffrättsliga studier (ICJS) är en tvärvetenskaplig avdelning med ett omfattande forskningsområde, rent och tillämpat. Ett antal av våra anställda är ledande personer inom sina stipendier. Våra forskare arbetar för att förbättra och utveckla kunskap och förståelse inom det brittiska området för straffrättsliga och kriminologiska studier, bland annat forskning kring kriminologi och straffrättsliga studier, motbedrägeri, gemenskapsrättighet, polis, rättsmedicin och utredning, säkerhets- och riskhantering och kriminell psykologi . Forskning inom juridik och kriminologi kan också vara nära kopplad till forskning inom psykologiska institutionen.

Specialistcentra

  • Centrum för studier av saknade personer
  • Centrum för bekämpning av bedrägeribekämpning
  • Centrum för rättsmedicinska intervjuer

Forskningsområden

Skolan välkomnar ansökningar från kandidater som önskar utöva en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive risk, säkerhet och motbedrägeri, polisbrottslighet och undersökning, ungdomsbrottslighet och social rättvisa, provning och brottslig rehabilitering och cybersäkerhet / brottslighet.

Professionella doktorer

Institutet erbjuder också två professionella doktorandkurser, riktade till yrkesverksamma som vill undersöka sin yrkesutövning. Fullständiga uppgifter, inklusive instruktioner om ansökan, finns på kurssidorna.

  • Professionell doktorsexamen i brottmål (DCrimJ)
  • Professionell doktorsexamen i säkerhetsriskhantering (DSyRM)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska krävs en engelskspråkig kompetens på minst IELTS-band 6,5 med ingen komponentpoäng under 6,0. Översättning och litteraturstudier kräver engelsk språkkunskaper i minst IELTS-band 7,0 utan komponentpoäng under 6,5 .

Startdatum: oktober och februari.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 31, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Portsmouth, England
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Storbritannien - Portsmouth, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Okt. 2019
Storbritannien - Portsmouth, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan