Read the Official Description

PhD i kriminologi

Forskningsöversikt

Institutet för straffrättsliga studier (ICJS) är en tvärvetenskaplig avdelning med ett omfattande forskningsområde, rent och tillämpat. Ett antal av våra anställda är ledande personer inom sina stipendier. Våra forskare arbetar för att förbättra och utveckla kunskap och förståelse inom det brittiska området för straffrättsliga och kriminologiska studier, bland annat forskning kring kriminologi och straffrättsliga studier, motbedrägeri, gemenskapsrättighet, polis, rättsmedicin och utredning, säkerhets- och riskhantering och kriminell psykologi . Forskning inom juridik och kriminologi kan också vara nära kopplad till forskning inom psykologiska institutionen.

Specialistcentra

  • Centrum för studier av saknade personer
  • Centrum för bekämpning av bedrägeribekämpning
  • Centrum för rättsmedicinska intervjuer

Forskningsområden

Skolan välkomnar ansökningar från kandidater som önskar utöva en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive risk, säkerhet och motbedrägeri, polisbrottslighet och undersökning, ungdomsbrottslighet och social rättvisa, provning och brottslig rehabilitering och cybersäkerhet / brottslighet.

Professionella doktorer

Institutet erbjuder också två professionella doktorandkurser, riktade till yrkesverksamma som vill undersöka sin yrkesutövning. Fullständiga uppgifter, inklusive instruktioner om ansökan, finns på kurssidorna.

  • Professionell doktorsexamen i brottmål (DCrimJ)
  • Professionell doktorsexamen i säkerhetsriskhantering (DSyRM)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska krävs en engelskspråkig kompetens på minst IELTS-band 6,5 med ingen komponentpoäng under 6,0. Översättning och litteraturstudier kräver engelsk språkkunskaper i minst IELTS-band 7,0 utan komponentpoäng under 6,5 .

Startdatum: oktober och februari.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum