PhD I Kemi Och Teknik Av Livsmedel

Brno University of Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD I Kemi Och Teknik Av Livsmedel

Brno University of Technology

Kemi och teknik för livsmedel

Förkortning: DKAP_CHTP

Nivå på kursenhet: Doktorand

Fakulteten: Kemiska fakulteten

Akademiskt år: 2018/2019

En titel tilldelad: Ph.D.

Kvalificering utdelas: Ph.D. inom fältet "Kemi och teknik för livsmedel"

Kvalificeringsnivå: Doktorand (3: e cykeln)

Särskilda behörighetskrav:

Kandidatexamen i kemiteknik, matkemi eller andra kemiska specialiseringar som tjänas vid universitetets fakulteter, ICT Prag eller jordbruksuniversitet.

Profil för programmet:

Professionellt orienterad.

Syftet med studien är att nå balansen mellan teoretiska och experimentella färdigheter och tillämpningen av de allmänna förfarandena inom kemi och livsmedelsteknik. Programmet är inriktat både på livsmedelsproduktion med tonvikt på att säkra och utveckla avancerad teknik, liksom i kvalitetskontroll och säkerhet för livsmedelsprodukter. Det är därför som eleverna kommer att slutföra kurser i de discipliner som är nödvändiga för studien.

Programmet är inriktat både på livsmedelsproduktion med respekt för implementering och utveckling av avancerad teknik och kontroll av kvalitet och säkerhet för livsmedelsprodukter. Detta motsvarar de nödvändiga discipliner som eleverna kommer att slutföra under studierna. De utexaminerade söker jobb i universitetet och icke-universitetsforskning, inom privata företagens forsknings- och utvecklingsavdelningar - både i Tjeckien och EU (t.ex. Europeiska livsmedelssäkerhetsmyndigheten, GD SANCO), i komplexet av jordbruksföda etc. Graden är också kvalificerad att arbeta i institutionerna för statskontroll och företagsorganisationer.

Viktiga lärandemål:

Ph.D. studier och studierelaterad forskning är inriktade på förvärv och utveckling av teoretisk kunskap och experimentella färdigheter inom matkemi och tekniska processer för matproduktion, tillämpad analytisk och fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi och molekylärbioteknik. Studien är utformad i linje med utvecklingen av livsmedelsvetenskap och matsteknik och andra grundläggande och tillämpade specialiseringar.

Den främsta uppmärksamheten är att fokusera på tillverkning, bearbetning, lagring, kvalitetskontroll och livsmedelssäkerhet. På grund av den snabba utvecklingen av molekylärbiologitekniker, är tillräcklig uppmärksamhet åt användningen av denna disciplin i utvecklingen av ny matteknik. Vetenskaplig kunskap fokuserar på livsmedelskvalitet och säkerhet, produktion av funktionella livsmedel och utveckling av moderna molekylärbiologiska diagnostiska metoder.

Yrkesprofiler av kandidater med exempel:

Kandidater från doktorandprogrammet kommer att få teoretisk kunskap och praktiska experimentella färdigheter och erfarenhet som krävs för självständiga kreativa lösningar av problemen i ett brett och komplext område av matkemi.

Programmet är inriktat både på den kemiska grunden för livsmedels- och bioteknikproduktion med avseende på säkerhet och utveckling av avancerad teknik samt kvalitet och säkerhetskontroll av producerad mat.

Studenterna söker anställning i universitet och icke-universitetsforskning, R

Den examensprofil erbjuder också anställning i statliga kontrollinstitut och företagsorganisationer. Examensprofilen är utformad för att kunna jämföras med liknande studier på inhemska och utländska universitet och med kraven från det europeiska forskningsområdet.

Examensarbete: slutlig statsexamen, doktorsavhandling

Studieform: kombinerad studie

Programansvarig: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Brno Chemistry and Technology of Foodstuffs

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 3, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
7,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Tjeckien - Brno, South Moravian Region
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Tjeckien - Brno, South Moravian Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
per läsår