Read the Official Description

PhD i juridik

Forskningsöversikt

Portsmouth Law School genomför forskning som omfattar ett brett spektrum av teoretiska, metodologiska och doktrinära metoder i lag. Gruppens forskning har publicerats i en rad tidskrifter (inklusive Journal of World Investment

Skolmedlemmar deltar regelbundet på forskningskonferenser, och under de senaste åren har forskningsprojekt finansierats av sådana organ som Nuffield Foundation, British Academy, Socio-Legal Studies Association och Legal Education Research Network. Vidare bidrar skolmedlemmar till tvärvetenskapliga forskningsgrupper som forskarutbildningsgruppen för företagsundervisning och de som arbetar inom Centrum för europeisk och internationell forskning CEISR. Skolmedlemmar skriver också ett antal företags- och handels-, sysselsättnings- och andra läroböcker och använder sin (och andras) forskning i sin undervisning.

Forskningsområden

Portsmouth Law School välkomnar ansökningar från kandidater som vill genomföra en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive alternativ tvistlösning, affärsjuridik, företagsstyrning, e-handel och IT-lag, konstitutionell rätt, jämställdhet, mänskliga rättigheter och anställningsrätt, europeisk rätt, internationell rätt, juridisk utbildning, familjemedlemmar och Barnrätt, medicinsk rätt och etik och lag och sårbarhet.

Finansierade PhD möjligheter

  • Brexit och inverkan på jämställdhetslag och arbetstagarnas rättigheter (ansökningsdatum 11 februari 2018)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska, krävs en engelskspråkig färdighet på minst IELTS-band 7.0 med ingen komponentpoäng under 6,5.

Startdatum: oktober och februari.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by University of Portsmouth »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum