PhD i juridik

University of Portsmouth

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i juridik

University of Portsmouth

PhD i juridik

Forskningsöversikt

Portsmouth Law School genomför forskning som omfattar ett brett spektrum av teoretiska, metodologiska och doktrinära metoder i lag. Gruppens forskning har publicerats i en rad tidskrifter (inklusive Journal of World Investment

Skolmedlemmar deltar regelbundet på forskningskonferenser, och under de senaste åren har forskningsprojekt finansierats av sådana organ som Nuffield Foundation, British Academy, Socio-Legal Studies Association och Legal Education Research Network. Vidare bidrar skolmedlemmar till tvärvetenskapliga forskningsgrupper som forskarutbildningsgruppen för företagsundervisning och de som arbetar inom Centrum för europeisk och internationell forskning CEISR. Skolmedlemmar skriver också ett antal företags- och handels-, sysselsättnings- och andra läroböcker och använder sin (och andras) forskning i sin undervisning.

Forskningsområden

Portsmouth Law School välkomnar ansökningar från kandidater som vill genomföra en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive alternativ tvistlösning, affärsjuridik, företagsstyrning, e-handel och IT-lag, konstitutionell rätt, jämställdhet, mänskliga rättigheter och anställningsrätt, europeisk rätt, internationell rätt, juridisk utbildning, familjemedlemmar och Barnrätt, medicinsk rätt och etik och lag och sårbarhet.

Finansierade PhD möjligheter

  • Brexit och inverkan på jämställdhetslag och arbetstagarnas rättigheter (ansökningsdatum 11 februari 2018)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska, krävs en engelskspråkig färdighet på minst IELTS-band 7.0 med ingen komponentpoäng under 6,5.

Startdatum: oktober och februari.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 31, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Portsmouth, England
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Storbritannien - Portsmouth, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Okt. 2019
Storbritannien - Portsmouth, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan