Read the Official Description

Doktorgrad i Corporate Communication är utformad för att utveckla högspecialiserade och djupgående teoretiska, professionella och forskningsfärdigheter inom ämnesområdena Corporate Communication and Communication. Kvalificeringen är utformad för att underlätta professionell rolluppläggning i högspecialiserade och oförutsägbara kommunikationskontekster och att förvärva förmågan att reagera på abstrakta problem som utökar och omdefinierar befintlig kommunikationskunskap.

Det underlättar också ett omfattande kommando av avancerad kommunikationsforskningsmetodik, vilket bör leda till ett betydande och originellt bidrag till disciplinen för företagskommunikation samt förmågan att engagera sig i en kritisk dialog.

Förkunskapskrav

En kandidatexamen i kommunikation krävs, med ett minimum av 65%. Den allmänna förordningen med avseende på masterprogrammets längd är också tillämplig i detta fall. Slutdatum för ansökningar om denna examen är 31 oktober föregående år för första terminen och 30 april samma år för andra terminen.

Kontaktuppgifter

Namn: Prof Sonja Verwey
Tel: 011 559 4070 / E-post: sverwey@uj.ac.za

Program taught in:
Engelska

See 70 more programs offered by University of Johannesburg »

Last updated June 14, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Duration
3 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum