Läs den officiella beskrivningen

Det finns särskild styrka inom webbdesign och utveckling, inklusive e-handel, e-learning, e-hälsa; och gruppen har stor erfarenhet av interaktionsdesign (t.ex. användbarhet och tillgänglighet), social databehandling (t.ex. socialt nätverkande, datorförmedlad kommunikation), mobilteknik (t.ex. iPhone), virtuella världar (t.ex. Second Life) och videospel . När det gäller tidsbaserade medier har gruppen ett stort intresse för digital filminspelning och redigering och manipulation på helt animerade 3D-modelleringstekniker som används i spel och filmspel.

Studiestöd

Postgraduate resurser
Forskarstuderande i Digital Media arbetar i en dedikerad, toppmodern studio, utrustad med avancerade MAC-datorer och PC-arbetsstationer, som kör industristandardprogramvara. Det finns också en fotografisk studio och en produktionsstudio med grönskärm och rörelseinspelningsanläggningar. Skolan är också utrustad med en 3D-kroppscannare - en av endast två i Storbritannien.
Stöd
Som forskarstuderande ingår du i ett blomstrande forskargrupp och får stöd genom ett omfattande program för individuell övervakning, specialiserade forskningsseminarier, allmänna färdighetsutbildningar och allmän avdelningskolloquia, vanligtvis med externa högtalare. Vi uppmuntrar dig att delta i och presentera ditt arbete vid stora konferenser, samt delta i våra konferenser och seminarier.

Forskningsområden

Intelligenta interaktioner

Den intelligenta interaktionsgruppen har intressen i alla aspekter av informationsteknik och interaktioner mellan människor och maskiner. Det bildades 2014 genom sammanslagningen av bild- och informationsforskningsgruppen och Digital Media Research Group.

Gruppen har ett internationellt rykte för sitt arbete inom ett antal viktiga tillämpningsområden. Dessa inkluderar bildbehandling och vision, mönsterigenkänning, interaktionsdesign, social, allestädes och mobil databehandling med en rad applikationer inom säkerhet och biometri, sjukvård, e-learning, dataspel, digitalfilm och animering.

 • Social och Affective Computing
 • Assistiv Robotics och Human-Robot Interaction
 • Brain-Computer Interfaces
 • Mobil, allestädes och Pervasive Computing
 • Sensornätverk och Data Analytics
 • Biometric and Forensic Technologies
 • Beteendemodeller för säkerhet
 • Distribuerad systemsäkerhet (Cloud Computing, Internet av saker)
 • Avancerad mönsterigenkänning (medicinsk bildbehandling, dokument- och handskriftsigenkänning, djurbiometri)
 • Datoranimering, speldesign och spelteknik
 • Virtuell och ökad verklighet
 • Digital konst, virtuella berättelser.


Karriärer

Vi har utvecklat våra program med ett antal industriella organisationer, vilket innebär att framgångsrika studenter står i en stark position för att skapa en långsiktig karriär inom denna viktiga disciplin. Du utvecklar de färdigheter och möjligheter som arbetsgivare letar efter, inklusive problemlösning, oberoende tanke, rapportskrivning, tidshantering, ledarskap, teamarbete och god kommunikation.

Kent har en utmärkt rekord för forskarutbildning: över 96% av våra doktorandstudenter som utexaminerades år 2015 hittade ett jobb eller ytterligare studiemöjlighet inom sex månader.

Genom att bygga på Kents framgång som regionens ledande institution för studentanställbarhet erbjuder vi många möjligheter för dig att få värdefull erfarenhet och utveckla de specifika kunskaper och färdigheter som arbetsgivarna värdesätter.

Ingångskrav

En 2,2 eller hedersexamen eller MSc med merit eller högre i en dator-, multimedia- och digital konst eller ett relaterat designämne.

Alla sökande behandlas individuellt och ytterligare kvalifikationer, och yrkeskvalifikationer och erfarenhet kommer också att beaktas vid behandling av ansökningar.

Internationella studenter

Vänligen se vår Internationella Studentwebbsida för inresa och vistelse efter land och annan relevant information för ditt land.

Engelska inmatningskrav

Universitetet kräver att alla engelska som inte är modersmål ska nå en minsta standard för färdighet i skriftligt och talat engelska innan de börjar på grundnivå. Vissa ämnen kräver en högre nivå.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från University of Kent, School of Engineering and Digital Arts »

Senast uppdaterad November 7, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Maj 2019
Sept. 2019
Duration
3 - 6 år
Deltid
Heltid
Pris
- De 2019/20 årliga studieavgifterna för Home / EU PG Research-program har ännu inte fastställts av Forskningsråd UK.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Maj 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum