PhD i Creative Technologies

University of Portsmouth

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i Creative Technologies

University of Portsmouth

PhD i Creative Technologies

Forskningsöversikt

Skolan för kreativa teknologier är centrerad kring tillämpningen av ny teknik för att stödja kreativa områden. Detta inkluderar speldesign och -utveckling, animering, video och ljud, liksom andra applikationsområden, till exempel vård eller säkerhet. Vi arbetar nära med kulturarvsorganisationer världen över för att utveckla bättre metoder för att skydda digitala tillgångar. Vår forskning är organiserad kring fem teman: Virtual Reality and Advanced Interactive Technologies, Digital Bevarande, Datorspel Design och Teknologi, Högpresterande Visualisering, Dator Animation.

Forskningsområden

Skolan välkomnar ansökningar från kandidater som önskar utöva en högre grad genom forskning. Vi kan tillhandahålla övervakning inom en rad områden, inklusive Virtual Reality och Advanced Interactive Technologies, Future Proof Computing, Dataspeldesign och -teknologi, High Performance Visualization, Intelligent Systems och Robotics, Computer Animation och Digital Storytelling.

Finansierade PhD möjligheter

  • Djupinlärning för 3D-modellsyntes (ansökningsdatum 11 februari 2018)
  • Hackrobatics! En studie av konstgjorda begränsningar som spel i spelutveckling (ansökningsdatum 11 februari 2018)
  • Högpresterande visualiseringsarbetsflöden för kreativ användning av stora data i miljöhöghändelser. (ansökningsdatum 11 februari 2018)

Ta studenten

Vår dedikerade forskarskola är den första porten för information till alla forskarstuderande och handledare. Vi stöder, administrerar och samordnar utbildning för MPhil, PhD och Professional Doctorate-program.

Som forskarstuderande vid University of Portsmouth du tillgång till forskarutbildningsutvecklingsprogrammet, som erbjuder bred baserad generisk kompetensutbildning med över 150 workshops inom ett brett spektrum av ämnen, inklusive forskningsprojekt, doktorsprocess och karriärutveckling. Dessa populära och högklassiga verkstäder levereras av våra experthandledare från hela universitetet och stöder våra studenter i alla faser av sin forskarutbildning.

Hitta en handledare

Vänligen kontakta oss för att diskutera dina forskningsidéer mer detaljerat och se till att vi har den tillsynskunskap som är tillgänglig för att stödja ditt avsedda forskningsområde. Vi kan sedan sätta dig i kontakt med en potentiell handledare.

Ingångskrav

En bra första examen från ett internationellt erkänt universitet (beroende på valda kurs, minst andra klass eller motsvarande) eller en magisterexamen i ett lämpligt ämne. Exceptionellt kommer motsvarande yrkeserfarenhet och / eller kvalifikationer att övervägas.

För elever vars första språk inte är engelska, krävs en engelskspråkig kompetens med ett minimum av IELTS-band 6,5 utan komponentpoäng under 6,0.

Startdatum: oktober och februari.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad January 31, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Portsmouth, England
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Storbritannien - Portsmouth, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Okt. 2019
Storbritannien - Portsmouth, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan