Read the Official Description

Handelshögskolan har ett växande forskarutbildningsprogram med inriktning på deltidstudier av elever som samtidigt utvecklar och förbättrar sin yrkeskarriär. Skolan erbjuder traditionell forskarutbildning som leder till utmärkelsen av Ph.D.


Finansieringsframgångar

Skolan har lyckats med att säkerställa betydande forskningsfinansiering från många källor, bland annat Ekonomiska och sociala forskningsrådet (ESRC), Forskningsrådet för teknik och fysik (EPSRC), Institutionen för näringsliv, företag och lagstiftningsreform (DBERR) och Institutionen för innovation , Universitet och färdigheter (DIUS) (genom kunskapsöverföringsprogram) och Europeiska kommissionen.


Företag genom forskning

Företag som en kärnforskningsberättelse uppmanar forskare att bidra med arbete som är anmärkningsvärt för akademisk kvalitet och påverkan, och alla slags områden kan omfattas av detta tema inklusive, men inte begränsat till, små och medelstora företag, lokal ekonomi, organisationsanalys, socialt företagande och samhälle. Det erbjuder möjligheter att arbeta gemensamt med forskning och publikationer, dela data, kompletterande metoder och ansluta sig till företagsaktiviteter.


Engagera sig med företag och samhälle

Skolan är också engagerad i "samhällsengagemang" med uppdrag att dela med sig av praktiska forskningsresultat för att förbättra samhället kring oss och detta återspeglas i många av de konsekvensstudier som genereras. Vår lokala näringsliv är avgörande för Londons framgång och vi är angelägna om att engagera oss i forskning som stöder det samhället genom systematisk infångning av struktur, ekonomisk inverkan eller livscykel.

Vi vill därför att vår forskning ska vara akademiskt stark och kunna generera effekter lokalt, nationellt eller internationellt. Vi är glada att överväga ett brett spektrum av forskningsförslag inom affärsområdet så länge som de kan ses som att erbjuda potential för rigor, originalitet, räckvidd och effekt.

En doktorand är per definition ett original bidrag till kunskap. En forskarutbildning skiljer sig från en undervisad kurs. Forskningsstuderande förväntas självstyra sin inlärning med stöd av ett tillsyns team.


ackrediteringar

75092_ioee-logo.jpg
Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


anställbarhet


Forskningsutveckling

Alla forskarstuderande är skyldiga att delta i ett program för nyckelfärdigheter som syftar till att utveckla överförbara färdigheter utöver dem som är anställda i forskning. Utbildning i forskningsmetoder är tillgänglig genom frekventa forskningsseminarier.

Vid behov kan forskarstuderanden delvis följa relevanta masterkurser tillgängliga inom skolan och i synnerhet enheter för forskningsmetodik. I vissa fall uppmuntras forskarstuderande att följa andra kurser inom universitetet eller externt syfta till att förbättra sin allmänna kompetens inom sina utvalda områden.

Dessutom kan de uppmuntras att följa språkkurser som syftar till att förbättra sina muntliga och skriftliga färdigheter - både nödvändiga i sin framtida karriär.


Överförbara färdigheter

En forskarutbildning ger dig många överförbara färdigheter. Självdisciplinen, efterfrågan på tydligt analytiskt tänkande och förmågan att vända kritik mot andra arbetar till något konstruktivt, utgör alla en unik träning för nästan vilken karriär som helst. Spänningen och tillfredsställelsen att hitta nya fakta, en ny idé eller ett nytt sätt att titta på någonting kan vara mycket givande.


Delta i konferenser

Forskningsstuderande sponsras ofta för att delta i nationella och internationella konferenser och att träffa ledande forskare inom sina områden och presentera sina forskningsresultat. Framstegen för alla forskarstuderande övervakas formellt av universitetets forskarutskott.

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

  • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
  • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

Alla forskarstuderande stöds i sitt arbete av en personalövervakningsteam. I första hand är eleverna övervakade av sin studierektor, med vilken de förväntas upprätthålla nära kontakt, medan vidare vägledning kan ges av medhandledare.

Övervakningsgruppens första insatser kommer att vara att göra det möjligt för forskarstuderande att förbereda sin registrering. Detta sker normalt efter en första provperiod på sex månader (heltid) eller nio månader (deltid). Skolan erbjuder möjligheter för studenter att presentera sitt arbete pågår till en skolledare som är både stödjande och kritisk genom öppen personal / student seminarier.

När det är relevant för deras forskningsområde kan studenterna uppmuntras och ta emot enheter från ett brett utbud av lärda masterprogram inom skolan.


Ingångskrav

Sökande till ett forskarutbildningsprogram på LSBU förväntas normalt ha en god hedersgrad (2: 2 och högre) och en relevant doktorandkvalificering, helst en förtjänst på masternivå. Vänligen ge även två akademiska referenser som en del av din ansökan. Du kommer också att behöva visa bevis på alla dina kvalifikationer. Om engelska inte är ditt första språk kommer du att behöva bevisa din kompetens på engelska, vilket visar en IELTS-poäng på minst 7,0 på forskarnivå. Du kommer att bli inbjuden till en intervju med din potentiella handledare, personligen eller via telefon, innan ett erbjudande görs.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska
Last updated June 11, 2018
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Jan. 2019
Feb. 2019
Duration
3 - 6 år
Part-time
Full-time
Pris
4,260 GBP
År 1 heltid UK / EU-avgift: £ 4260; År 1 heltid Internationell avgift: £ 13125. År 1 deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 2556; År 1 deltid Internationell avgift: £ 7875
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Feb. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Maj 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Feb. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Apr. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Maj 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Nov. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum