PhD programmet "Dynamics, ballistik, trafikstyrning av flygmaskiner"

Samara National Research University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD programmet "Dynamics, ballistik, trafikstyrning av flygmaskiner"

Samara National Research University

Huvudsyftet med programmet är att utbilda högt kvalificerad personal inom dynamik och kontrollera den rumsliga (vinkel) rörelse rymdfarkoster och satelliter (inklusive mikro enheter och nano klass) på de passiva och aktiva delar av kretsrörelsen, följt av tilldelningen av en vetenskaplig doktorsexamen.

Som en del av utbildningen och avhandling undersöker egenskaper hos fri och tvingade rörelse och styra dynamiken i rymdsystem och enheter / satelliter i närvaro av externa och interna störningar av olika slag, bland annat förekomsten av gravitations och elektromagnetiska fält av planen samt effekten av avledande och eksitativnyh effekter (atmosfärer planeter, de interna effekter friktion, etc.).

Området professionella verksamhet omfattar: inom vetenskap, teknik och teknik, som täcker frågor om integrering av samverkande mätning, information, datorer, kontroll och energisystem baserade på element och noder med hög precision mekanik, elektroniska, elektriska, optiska och datorkomponenter och ger forskning, design, utveckling och produktion av kvalitativt ny optimal, adaptiva och intelligenta system och ledningssystem, navigering och orientering i allmänhet och deras undersystem, särskilt för flygplan och flytta olika objekt.

Programmet riktar sig den fundamentala och tillämpade aspekter av olinjära dynamiken i mekaniska / mekatroniska system för celest mekanik, flygdynamik, motion control komponenter och rymdsystem, apparater och satelliter i passiva och aktiva delar av banan. Vi studerar och studie funktioner i dynamiken i rörelse rymdfarkoster och satelliter i närvaro av externa och interna störningar av olika slag, bland annat förekomsten av gravitations och elektromagnetiska fält av planen samt effekten av dissipativa effekter och eksitativnyh (planet atmosfärer, effekter av inre friktion, etc.). Utför publikationer i ledande vetenskapliga tidskrifter indexeras av Scopus & WoS. Doktorander är aktivt involverade i att lösa verkliga forskningsuppgifter inom forskningsanslag, projekt och program.

Riktar materiella aspekter av programmet är:

  • forskning och utveckling av mekaniska och matematiska modeller av rörelserymdsystem, enheter, satelliter och övre steg;
  • analys av egenskaperna hos en fri, förvaltas och tvångsrörelserymdsystem, enheter, satelliter och övre steg;
  • utveckling av mjukvara och beräkningsmoduler i programmeringsmiljöer och integrerade matematiska paket;
  • layout / syntessystem och ledningssystem (och stabilisering) rörelse rymdsystem, enheter, satelliter och övre skeden;
  • parametriska syntesparametrar rörelserymdsystem, enheter, satelliter och boosters.
Accentuering utförs på utveckling av kreativa färdigheter för vetenskaplig forskning inom ämnesområdet för analys och syntes av dynamiken i rymdfarkoster rörelse inom den projicerade rymdfärden.

För att genomföra programmet alla nödvändiga material, metodiska, organisatoriska och tekniska förutsättningar: tillgången på elektroniska bibliotek och resurser ledande förlag (Elsevier, Springer, IEEE) forskning är utbildnings- och forskningslaboratorier, som genomförs relevant forskning.

genomförandet master databasen HR bygger på en högt kvalificerad vetenskaplig och pedagogisk personal i serien "Flyg Dynamics och Control Systems", bevara sina bästa historiska traditioner, som bildas vid fakulteten №1 "Flygplan" Kuai-SSAU och utveckla modern vetenskap och pedagogisk teknik på platsen för missil Institute -kosmicheskoy utrustning Samara University.

Inskrivning är baserad på intervjuer, är utbildningsprocessen tillsammans med Institutet för raket och rymdteknologi och Institutet för ytterligare utbildning Samara University. På utbildning och uppsatsskrivande läroplan tre år tilldelas. Enligt resultaten av programmet genomförs disputation med utfärdandet av ett diplom om tilldelning av vetenskapliga doktorsexamen (Philosophiae Doktor / filosofie doktor) på programmet "Dynamics, ballistik, trafikkontroll av flygande maskiner" på uppdrag FGAOUVO "Samara National Research University uppkallad efter akademiker SP Queen "(Samara State University).

Denna skola erbjuder program i:
  • Ryska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Ryssland - Samara, Samara Oblast
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Ryssland - Samara, Samara Oblast
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan