PhD i statsvetenskap, allmän ordning spår

Central European University, School of Public Policy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i statsvetenskap, allmän ordning spår

Central European University, School of Public Policy

Den Doktorsprogram i Public Policy är en specialiserad spår i statsvetenskap PhD Program drivs av CEU Doctoral School of Political Science, offentlig politik och internationella relationer. CEU är en engelskspråkig forskarskola i Budapest, Ungern som är ackrediterad i USA och Ungern.

Modern politik, ägnas åt principerna om god förvaltning, öppenhet, ansvarsskyldighet och effektivitet, måste grundas på en sund vetenskaplig analys. Doktorsprogrammet i offentlig politik är utformad för forskare som är intresserade av att bedriva forskning på orsaken, funktion, natur, och resultatet av den allmänna ordningen.

Programmet förbereder doktorander för karriärer i både akademiska och tillämpade forskningsinstitutioner. Grundläggande kurser fokusera på utvecklingen av professionella forskarnivå och analytiska färdigheter inom europeiska och internationella rättsordningen, jämförande politisk analys, och politisk ekonomi.

Fakulteten deltar i forskarutbildningen kommer från en rad offentliga politik som rör disciplinära bakgrunder, inklusive internationella relationer, politik, juridik och ekonomi. Förutom att vara auktoritativa röster inom sina respektive forskningsområden, de har också förstahands politiska erfarenheter, som arbetar för tankesmedjor (t.ex. RAND Corporation) eller företag (t.ex. Vodafone), konsulttjänster med icke-statliga organisationer (t.ex. Open Society Institute, Transparency International) eller rådgivning nationella eller lokala myndigheter, samt internationella organisationer (t.ex. Världsbanken Institute).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Ungern - Budapest
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Ungern - Budapest
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan