Read the Official Description

SMU PhD i redovisning

Singapore Management University (SMU) doktorand i redovisningsprogram utrustade studenter med fördjupad kunskap om redovisningsteori och praktik och relaterade områden som ekonomi och ekonomi. Studenter ska ha förmåga att genomföra teoretisk byggande och toppmodern kvantitativ forskningsmetodik med ursprunglig vetenskaplig forskning i redovisning och utbildas av utmärkta fakultetsmedlemmar på områden som ekonomisk redovisning, ledarskapsredovisning, revision och skatt. Vårt mål är att utveckla högkvalificerade och innovativa tankledare inom redovisningssforskning och utbildning för ledande forskningsinriktade universitet och industrier i denna region och över hela världen.

Doktorand i redovisningsprogramstruktur

Ph.d. i redovisning är ett heltidsprogram med en maximal kandidat på fem år. En doktorand kommer att fokusera på kurser under de första två åren, följt av avhandlingsforskning i efterföljande år.

Studenter är skyldiga att sitta för en doktorsexamen examen (QE) för att bedöma deras behärskning av grundläggande begrepp och teorier. Efter avslutad av QE, ska studenten vara redo att inleda avhandlingen, som är baserad på originalet, oberoende forskning.

Framework

• Grundkurser (9 kursenheter)

• Valfria ämnen (5 kursenheter)

• Första årets sommarforskningsprojekt

• Utomeuropeiska börsen

• Avhandling (28 kursenheter)

Oral försvar av avhandlingen förslaget

Detta är en muntlig presentation av det föreslagna ämnet till en disputationskommittén. Ett skriftligt avhandling förslag måste lämnas in före presentationen. En handledare med kompetens inom det valda ämnet, kommer att utses. Han eller hon leder och mentorer studenten hela avhandlingsarbetet.

Oral försvars- och Slutförande av doktorsavhandling

Detta är en muntlig presentation av skriftlig avhandling rapport till kommittén. Efter eventuell översyn (s) till rapporten och vid uppfyllandet av alla nödvändiga krav kommer kommittén rekommendera universitetet att tilldela doktorsexamen.

Förkunskapskrav

• Minst en bra kandidatexamen med en hög GPA

• Arbetslivserfarenhet är att föredra men inte nödvändigt

• Goda GMAT-resultat

• Goda TOEFL- eller IELTS-poäng (för sökande vars undervisning på bachelornivå / masternivå inte var på engelska)

Doktorander "Professional Development

Eleverna också yrkesutbildning. Dessa inkluderar undervisning, engelska kommunikation och presentationsteknik, samt workshops sådana som intervju förberedelse karriärutveckling. Dessutom har eleverna också möjligheter att dela sina forskningsinsatser med det internationella forskarsamhället via välrenommerade referee forskningskonferenser, i Singapore och utomlands. SMU finansierar våra elever att delta i sådana konferenser.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Singapore Management University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid
Pris
- Stipendier tillgängliga
Deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Slutdatum