PhD I Offentlig Förvaltning

University of Nicosia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD I Offentlig Förvaltning

University of Nicosia

 • Studier Varaktighet (år): 3 år
 • Studie Titel: doktor i offentlig förvaltning
 • Kvalificeringsnivå: Ph.D. (3rd cykler)
 • Undervisningsspråk: Doktoranden har möjlighet att skriva avhandlingen och examination antingen på grekiska eller engelska
 • Process Studies: Full / Partiell uppslutning
 • Minimi Poäng: 90
 • Europeiska minimi Poäng (ECTS): 180

Programbeskrivning

The University of Nicosia erbjuder forskarskolan i offentlig förvaltning som leder till doktorsexamen (Ph.D.) i offentlig förvaltning.

Programmet är utformat för att ge vetenskaplig kunskap på högsta akademiska nivå och förbereda studenterna för karriärer inom högre utbildning, forskning och offentlig förvaltning (Public service, halvstatliga organisationer, kommuner (kommunförbund), offentliga organisationer och myndigheter, icke-statliga organisationer). Syftet med forskarutbildningen i offentlig förvaltning är att producera forskare som kommer att genomföra spjutspetsforskning, föreslå innovativa och genomförbara lösningar och erövra ledande positioner inom den offentliga förvaltningen. Programmet leder studenterna att använda de mest moderna metoder för tvärvetenskaplig forskning om produktion och användning av kunskap i teoretisk och praktisk nivå.

Forskningen av doktoranderna riktade mot områden av direkt intresse för public service, såsom strategisk analys och planering, offentliga program, e-förvaltning, administrativ planering och organisation av offentliga tjänster, utövandet av den allmänna ordningen och personalförvaltning . Programmet är uppbyggt på ett sådant sätt som gör att studenter att specialisera sig inom områden av särskilt intresse, med som bakgrund kunskap och / eller erfarenhet inom den offentliga förvaltningen.

karriärmöjligheter

Doktoranderna som genomför programmet kommer att kunna:

 1. Förstå statliga fakulteten i högre utbildning.
 2. Att spela en ledande roll på utbildningsområdet, t.ex. chefsposition på skolnivå eller ministeriet för utbildning och kultur.
 3. Att arbeta som ledande befattningshavare i avdelningar vid ministeriet för utbildning och kultur (t.ex. Pedagogiska institutet, Program Development Service).
 4. Åtar högre administrativa / akademisk / rådgivande roll till privata utbildningsinstitutioner, forskningscentrum eller konsultcenter.

Tillgång till ytterligare studier

Doktoranden som framgångsrikt slutför sina studier kan bedriva postdoktorala studier på högskola i landet eller utomlands.

studieresultat

Efter avslutad forskarutbildningen i offentlig förvaltning är doktorsexamen innehavare:

 1. De kommer att få kunskap om de senaste teorier och metoder på offentlig förvaltning.
 2. De kommer att bygga specialiserade förmågor och färdigheter i studiet av komplexa teoretiska och praktiska problem och kommer att kunna producera fungerande lösningar på dessa problem.
 3. De kommer att specialisera sig i sökandet, studera och förstå problemområden inom den offentliga förvaltningen och i tillämpningen av innovativa metoder för att hantera.
 4. Övervaka utvecklingen av den kognitiva fält och praxis som tillämpas i offentlig förvaltning på global nivå och kommer att kunna rekommendera och genomföra de bästa metoderna och praxis för modernisering av den offentliga förvaltningen på lokal nivå.
Denna skola erbjuder program i:
 • Grekisk
 • Engelska
University of Nicosia

Senast uppdaterad September 25, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
3 - 8 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
13,500 EUR
Information
Deadline
Kontakta skolan
Locations
Cypern - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan
Dates
Sept. 2018
Cypern - Nicosia, Nicosia
Sista anmälningsdag Kontakta skolan
Slutdatum Kontakta skolan