Read the Official Description

Översikt

Detta ämnesområde är inriktat på utbildning av specialister som är kompetenta att arbeta inom ett brett spektrum av mikrobiologi. Studien är inriktad på komplexa mastering av flera grenar av nutidsmikrobiologi, inklusive miljö-, klinisk och livsmedelsmikrobiologi tillsammans med principerna för molekylär genetik.

Karriärer

Kandidaten är beredd på forskning, men också för ledande ställning inom många grenar av tekniska, kliniska, miljö- och livsmedelsmikrobiologilaboratorier. Det garanterar en djup kunskap om grundläggande mikrobiologi och nutida arrays av molekylärbiologi och biokemi.

Urval av senaste uppsatser

  • Isolering av antimikrobiella peptider från växter
  • Anpassning av Campylobacter jejuni till livsmiljö
  • Övervakning av miljöförorening genom bioluminescerande bioreporters
  • Rollen av RNA-chaperonen Hfq och små RNA i Bordetella pertussis virulens
  • Upptag och intracellulär sekvestrering av zink av ectomycorrhizal svampen Russula atropurpurea
  • Pro-apoptotisk signalering av Bordetella pertussis adenylatcyklastoxin
  • Framställning av transgena organismer för framställning av terapeutiska ämnen
  • Intracellulär transport av glykoproteinprekursor av Mason-Pfizer-apa-viruset
  • Utveckling och tillämpning av molekylärbiologiska metoder i klinisk mikrobiologi
  • Tillämpning av moderna metoder för studier av livsmedelsmikroorganismer
Program taught in:
Engelska
Last updated January 8, 2019
Denna kurs är
Startdatum
Okt. 2019
Duration
4 år
Part-time
Full-time
Pris
2,300 EUR
Deadline
Apr. 15, 2019
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Apr. 15, 2019

Okt. 2019

Location
Application deadline
Apr. 15, 2019
Slutdatum