PhD I Matematisk Modellering Tillämpas

Universidad Católica del Maule

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD I Matematisk Modellering Tillämpas

Universidad Católica del Maule

Allmänt Bakgrund:

 • Studie-läge :.
 • Plats: Campus San Miguel de Talca.
 • Dag: Dag.
 • Engagemang: Delvis.
 • Varaktighet: Fyra år.
 • Kvoter: 05
 • Program Type: Academic.
 • Genomförts sedan: 2016
 • Programchef: Dr. Fernando Córdova-Lepe / fcordova@ucm.cl
 • Academic Coordinator: Dr. Karina Vilches Ponce / kvilches@ucm.cl.
 • Administrativ koordinator: Verónica Gómez Muñoz / vmunoz@ucm.cl

Dirigido a:

De kan ansöka om antagning till programmet:
 • Nationell eller utländsk bosatta medborgare som visar tillräckliga kunskaper i det spanska språket i en intervju med programansvarig.
 • Intressenter som innehar graden av Magister (vederbörligen ackrediterade utländska eller nationella program) i linje med:

Matematik, eller i orienteringar direkt relaterade såsom i matematiska vetenskaper med, Engineering matematik, tillämpad matematik eller annan i dess förtjänst Academic Senate anses jämförbara.

Grundläggande vetenskaper eller teknikvetenskap kopplad till någon vetenskaplig disciplin i samband med sammanhangsrader Ons-UCM och dess läroplan, tillsammans med grundutbildning, kommer att visa Academic Senate, möjligheten att göra utan en magisterexamen i matematik.

 • Utexaminerade berörda inte uppfyller föregående punkt, nuvarande exceptionella akademisk bakgrund bevis genom två rekommendationsbrev och andra bevis, och även räkna med enhällighet av Academic senaten.

Driftläge:

Programmet ges på dagtid.

Programmets mål:

Allmänt mål:

Tåg specialister inom konstruktion, analys och tolkning av matematiska modeller av naturliga processer och / eller sociala, som en metod som betjänar lösningen på tvärvetenskapliga problem och tekniskt intresse.

Särskilda mål:

Installera kunskaper, färdigheter och värderingar hos eleverna för:

 • Bedriva forskning på högsta nivå, från den matematiska perspektiv i samband med andra disciplinära områden av grundläggande vetenskaper och teknikvetenskap.
 • Model (bygga, analysera, simulera, representera och tolka) med hjälp av språket och koncern nuvarande matematiska kunskaper för att generera lösningar eller tvärvetenskaplig kunskap.
 • Artikulera grundläggande vetenskaplig kunskap inom områden som rör komplexa och ickelinjära processer (t.ex. i samband med olika biovetenskap, sociala och miljösystem) för att utforma matematiska modeller för att förstå på djupet.
 • Med användning av simuleringsverktyg och beräknings representation som tillåter validering av teoretiska modeller som innebär ökad komplexitet analys, stora volymer av data och / eller datorbehov.
 • Arbeta i team och tvärvetenskapliga sammanhang integrera kallelse, vare sig i den akademiska världen, forskning och / eller produktion av varor och tjänster.

Yrkesfält:

Examen, doktor Applied matematisk modellering, kommer att fungera som:

 • University Academic: En naturlig yrkesområde, matematisk och vetenskaplig utbildning, är institutioner för högre utbildning, vilket som en akademisk, kan examen utveckla arbetet med undervisning (matematik) och integrera forskargrupper i egna och tvärvetenskapliga problem.
 • Oberoende forskare: Den examen från detta program kan utvecklas på tekniskt bistånd i samband med design, utveckling och projektledning matematisk modellering och simulering av processer i företag, konsulter, forskningsinstitut (t.ex. IFOP, Indap) och organ syftar till att kontrollera den offentliga teknisk och innovation inom bioteknik, biosäkerhet, biologisk inneslutning, miljö, naturresurser, etc.
 • Forskare vid företaget: enheter eller avdelningar för forskning och utveckling av privata företag eller staten som ingår i lag i samband med bioteknik, biosäkerhet, biologisk inneslutning, miljö, naturresurser, etc.
 • Blivande postdoc: The ONS är en forskarutbildning av vetenskaplig, därför är det viktigaste perspektivet att fungera som en länk till den bästa nivån för utbildning av nya forskare till Chile och världen. Följaktligen är en möjlig framtida yrke bedriver forskarutbildning i specialitet postdoktorala nivån i en värld center för avancerade studier.
 • Social innovation: Vi hänvisar till möjligheten att en del studenter är motiverade i innovativa satsningar i samband med inriktning, projekt egenskapen att vara mycket deltagande och syftar till att förändra världen som vi känner den . Vi hänvisar till engagemang och ledarskap i aktiviteter som berör riktar sig främst den sociala hållbarheten i ekonomiska bra.

Behörighetskrav:

Programmet ansökningsprocessen börjar med inlämning till sekretariatet, som ligger vid fakulteten Grundläggande vetenskaper, följande dokument:

 • Fliken ansökan till korrekt ifyllda inom de tidsfrister som och undertecknat ons.
 • certifierad kopia bevisar innehav av magisterexamen (matematik, Basic Sciences eller teknikvetenskap).
 • Två konfidentiella rekommendationsbrev (förseglat kuvert) är bosatta i landet eller utomlands forskare.
 • Födelsebevis.
 • Curriculum Vitae belysa grundutbildning, forskarutbildning och deltagande i forsknings upplevelser. I synnerhet om någon, forskningsartiklar i samband med sina teser.
 • Två Identitetskort kopior på båda sidor.
 • Fyra pass storlek fotografier.

Uttagningskommittén (Director, linjesamordnare och en företrädare för undervisa i matematik) utvärdera bakgrunden och uttala sig om följande kriterier: (1) Sista anmärkning program som gör det möjligt magister (60%). (2) Bedömning av termen typ magister (40%), som: (a) Thesis och artikel (7,0). (B) Behandling och artikeln är (6,5). (C) Thesis och någon produkt (6,0). (D) Inga avhandlingar och variga tester (5,5). Ingen avhandling utan undersökning sikt (5,0).

Program och resultat:

Datum:

Första samtalet: emot historia till torsdag 30 November 2017.
Andra samtal: Välkommen bakgrunden tills januari 2018.

resultat:

Urvalskommitté:

Kommittén består av programansvarig, en representant för den matematiska bakgrunden och en företrädare för bildandet av sammanhanget.

Graduate profil:

Examen ONS ska uppnå utveckling och uppnående av vetenskapliga, tekniska och kulturella utbildning disciplin och yrkeskunskaper för att ta itu med, tolka, förnya, skapa och lösa vetenskapligt och tekniskt intresse för samhället, grundläggande vetenskap och tekniska problem.

Kandidaten för gradering WED bör lägga fram en omfattande utveckling genom förvärv av kunskap och grundläggande kunskaper och genom att tillämpa de metoder, tekniker och teoretiska och praktiska förfaranden (klassisk och pop) egna matematik och utrednings linjer specialisering. Det vill säga, lyckas vara en professionell engagerad i rigorösa tänkande, användbarhet i olika sammanhang och kunskap om naturen, alltid med respekt för etiska och kulturella värderingar.

Graduate ons-UCM måste vara en specialist i tillämpad matematik. Kunna visa förmåga och intresse för att utveckla vetenskaplig forskning av internationellt i några av forskningspublikationer som erbjuds. bör också visa ett projekt erfarenhet av forskning och universitet undervisning, har mellan behärskar ett andra främmande språk, helst engelska, förutom att vara pro-aktiva och företagsamma för innovation och forskning inom sitt område av koncentration.

Graduation Krav:

Graden av doktor matematisk modellering tillämpad ges till dem som uppfyller alla fritidsaktiviteter läroplan, inklusive examensarbete (godkännande av slutrapporten av forskningsprojektet) och disputation det mot kommissionen Graduation utgjorde med två läkare som hör till UCM, yttersta speciellt inbjudna.

information:

Postulations, datum och avgifter

klass scheman Måndag till fredag ​​från 14:30 till 17:30 timmar. (Första två år)
2017 årliga terminsavgift $ 208 tusen (fyra omgångar, en varje år)
2017 taxa programmet $ 12.480.000 (48 omgångar)

REVISA doktorand NEW UCM

Tab ansökan Hämta ONS Sheet
Bakgrundsinformation och remiss Dr. Fernando Córdova-Lepe / fcordova@ucm.cl
56 71 2203384
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk


Senast uppdaterad January 3, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
4 år
Deltid
Price
Pris
12,480 USD
Information
Deadline
Locations
Chile - Curico, Maule Region
Startdatum: Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Chile - Talca, Maule Region
Startdatum: Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Chile - Talca, Maule Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Chile - Curico, Maule Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
taxan program