Read the Official Description

Doktorand på ledning

Det är med stor glädje att vi presenterar en ny utgåva av doktorsprogrammet i ledning. Framgångsrika tidigare utgåvor har uppnåtts genom genomförandet av goda forskningsprojekt och därmed publicering av resultaten i konferenser och bl.a. Granskade avhandlingar som publicerats i bra ranking internationella tidskrifter. Dessa fakta motiverar vår entusiasm och engagemang i lanseringen av denna utgåva.

Under sin existens har Handelshögskolan (ISEG) haft ett grundläggande bidrag till utbildning av kadrer och ledare för portugisiska organisationer och internationella organisationer. ISEG: s fakultet och doktorander visar en bra publicerings- och citatrekord.


Doktorandprogrammet i ledning syftar till att ge doktorander en djup förståelse för hanteringsproblem och en stark bakgrund i metoder och tillämpad förvaltningsteknik. Införandet i nätverk av forskare främjas inte bara genom samarbete mellan lärare och forskare från flera europeiska och nordamerikanska och sydamerikanska universitet, men också genom att utnyttja ISEG: s medlemskap i EIASM: s akademiska råd - European Institute for Advanced Studies in Management, baserad i Bryssel och bland annat IMP-gruppen (Industrial Marketing and Purchasing).


Denna doktorand ger dig ny kunskap om affärs- och managementteori och nödvändiga verktyg, metoder och forskningsstrategier för att utveckla relevant och ändamålsenlig forskning inom ditt specifika intresseområde för företag eller ledning. Utvecklingen av programmet, även om det är ganska krävande både för heltid och deltidsstuderande, är kompatibel med att hålla sig professionell eller i branschaktivitet. Skolan är utmärkta och professorerna är mycket kvalificerade, kompetenta och vänliga.

Ingångsvillkor och kriterier


Ansökningar är välkomna från utexaminerade av ISEG Masters in Economics, eller motsvarande Masters. Sökande som har en magisterexamen eller motsvarande examen i ett annat fält kan komma in, men först efter att ha framgångsrikt studerat för kursplanen för ISEG: s 1: a semester i ekonomi. Urvalet av kandidater görs av doktorandens vetenskapliga styrelse, baserat på följande kriterier: Mästare och respektive slutbetyg; Kandidatexamen och respektive slutbetyg Vetenskaplig läroplan och relevant yrkeserfarenhet.

Target


De som söker en avancerad utbildning och som vill utföra forskning inom ekonomi, för att förbereda en högkvalificerad roll inom den offentliga sektorn eller den privata sektorn. En sådan ställning omfattar universitetsundervisning och forskning, ledning och ledning av nationella och internationella organisationer, konsulter, utbildning och forskningsprojekt och studier.

Operationell regim


Klasser och seminarier är mestadels på måndagar (eftermiddagar och tidig kväll), och tisdag och onsdagskvällar.

Samtidigt som ansökan eller efter anmälan kan kandidaten ansöka om stipendium från Stiftelsen för vetenskap och teknik, vars ansökningsfrister är förenliga med dem för anmälan i programmet.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by ISEG - Lisbon School of Economics & Management »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Pris
7,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum