PhD i jordbruket

Ehime University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i jordbruket

Ehime University

Den United Graduate School of lantbruksuniversitet (Ett 3-årigt doktorandprogram), har etablerat ett program med tre kurser med undervisning på engelska: Bioresource Production Science, Applied Bioresource Science, och Life Miljö Conservation Science, Vilket återspeglar de distinkta styrkor jordbruks fakulteterna vid tre deltagande universiteten. Jordbruket är ett viktigt område för vetenskapen inte bara för att upprätthålla och förbättra det rika livet av mänskligheten, men också för att bevara och förbättra miljön och ekosystemet. Vi söker personer som är motiverade att utforska de många möjligheterna till areella näringar.

Vi erbjuder också två specialprogram: tropiska och subtropiska jordbruk och relaterade vetenskaper programmet och den särskilda forskar Kursprogram i lantbruksuniversitet för studenter från Asien, Afrika och Stillahavsområdet. Dessa program erbjuder jordbruksforskning och studier berikas av ett globalt perspektiv, som förstärks av de deltagande internationella studenter som koncentrerar sig på forskning relaterad till deras specifika regioner.

För information om General Admission och tropiska och subtropiska jordbruk och relaterade vetenskaper programmet hänvisas till följande webbadress.

http://rendai.agr.ehime-u.ac.jp/english/annai/about.html

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Apr. 2019
Duration
Varaktighet
3 år
Heltid
Price
Pris
535,800 JPY
Information
Deadline
Locations
Japan - Matsuyama, Ehime Prefecture
Startdatum : Apr. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Apr. 2019
Japan - Matsuyama, Ehime Prefecture
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan