Read the Official Description

Singapore Management University (SMU) PhD i Information Systems program utvecklar forskare och lärare som behandlar djupa tekniska utmaningar i reala informationssystem som påverkar affärsprocesser eller förvaltning, eller som utvecklar verktyg och metoder. Våra lärare konsekvent publicera i top-tier affärstidningar och vinna priser med våra doktorander i internationellt kända konferenser.

Våra studenter är utbildade för att samarbeta med forskare från olika discipliner. De är också utbildad i design tekniska lösningar för verkliga problem och applikationer, och producera topprankade akademiska publikationer. Programmet utrustar dem för karriärer med forsknings- och utvecklingslaboratorier, akademi och industri.

Breda forskningsstyrkor inkluderar cybersäkerhet; Datahantering & Analytics; Information Systems & Management; Intelligenta system och beslut Analytics; Och Cyber-Physical Systems.

PhD i Information Systems Programstruktur

PhD i Information Systems är en heltid program, med en maximal kandidatur fem år. Under de första två års studier kommer eleverna skriva in sig i intensivkurser för att bygga upp sin forskning djup och bredd. De kurser är att förbereda studenterna för avhandling forskning. Studenter är skyldiga att sitta för en doktorsexamen examen (QE) för att bedöma deras behärskning av grundläggande begrepp och teorier. Efter avslutad av QE, ska studenten vara redo att inleda avhandlingen, som är baserad på originalet, oberoende forskning.

Framework

 • Kurs (6 delkurser) - Empirisk Research Projects (4 delkurser) - Advanced Research ämnen (2 delkurser) - Disputation (28 delkurser)

Oral försvar av avhandlingen förslaget

Detta är en muntlig presentation av det föreslagna ämnet till en disputationskommittén. Ett skriftligt avhandling förslag måste lämnas in före presentationen. En handledare med kompetens inom det valda ämnet, kommer att utses. Han eller hon leder och mentorer studenten hela avhandlingsarbetet.

Oral försvars- och Slutförande av doktorsavhandling
Detta är en muntlig presentation av skriftlig avhandling rapport till kommittén. Efter eventuell översyn (s) till rapporten och vid uppfyllandet av alla nödvändiga krav kommer kommittén rekommendera universitetet att tilldela doktorsexamen.

Förkunskapskrav

 • Åtminstone en bra kandidatexamen - (var för sökande vars undervisningsspråk på kandidat- / magisternivå inte är på engelska) Bra TOEFL eller IELTS poäng - Bra GRE eller GMAT resultat

Doktorander "Professional Development

Eleverna också yrkesutbildning. Dessa inkluderar undervisning, engelska kommunikation och presentationsteknik, samt workshops sådana som intervju förberedelse karriärutveckling. Dessutom har eleverna också möjligheter att dela sina forskningsinsatser med det internationella forskarsamhället via välrenommerade referee forskningskonferenser, i Singapore och utomlands. SMU finansierar våra elever att delta i sådana konferenser.

Scolarships

Stipendier tillgängliga

Singapore Management University (SMU) Ph.d.-program: Forskning Excellence över Management, Social Science & Computing

En högskolan i Asien, Singapore Management University (SMU) är internationellt känd för sin världsklassade forskning och framstående undervisning. Det genererar spjutspetsforskning med globala konsekvenser, och syftar till att framställa breda, kreativa och företagande ledare. Hem till över 8300 studenter och doktorander är SMU känd för sin interaktiva och tekniskt-aktiverade pedagogik seminarium-stil undervisning i små klasser. Universitetet består av sex skolor - School of redovisning, Lee Kong Chian Handelshögskolan, School of Information Systems, School of Law och Institutionen för samhällsvetenskap - erbjuder ett brett utbud av kandidat-, magister- och doktorsexamen program inom olika discipliner .

SMU erbjuder fyra forskarutbildning:

 1. Doktor i företagsekonomi, med specialisering inom:
 • finans
<li>   marknadsf&ouml;ring</li>
<li>    Operations Management</li>
<li>    Organisationsbeteende &amp; Human Resources</li>
<li>    Strategic Management &amp; Organisation</li>

PhD i ekonomi

  PhD i psykologi

  Doktorand i informationssystem (databehandling och ledning)

Fördelar med Sysslar SMU PhD

 • SMU förbereder våra doktorander att bli världsledande akademiska eller branschledare inom sina specialområden genom att ge möjligheter till djupare integration över ledning, samhällsvetenskap och databehandling. Våra studenter är väl rustade för att skapa eller generera effekt och verkliga lösningar. SMU uppmuntrar våra studenter att genomföra multidisciplinär forskning under sin doktorsresa.
 • Det finns också många möjligheter för våra doktorander att delta i forsknings- och undervisningsgrupper på skolorna samt SMU forskningscentra och institut omfattande internationellt kända lärare som är experter inom sina specialområden.
 • Utöver akademisk utbildning, SMU doktorander deltar i fortbildningsaktiviteter (t.ex. presentation och pedagogisk skicklighet utbildning). Denna utbildning är till nytta för dem under deras doktorandstudier samt efter examen.
 • Att vara i en stad campus, doktorander har enkel tillgång till industriella partners som tillhandahåller forskningsdata och valideringsplattformar samt SMU: s forskningsanläggningar som inkluderar egna och publicerade databaser.
 • SMU ger våra doktorander med stipendier som täcker studieavgifter och ger levande stipendier samt ger generösa konferens finansiering för studenter att dela sina forskningsinsatser med det internationella forskarsamhället.
 • Våra doktorer har funnit bra placeringar på prestigefyllda akademiska institutioner och branschorganisationer.
Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by Singapore Management University »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
4 - 5 år
Heltid
Pris
- Stipendier tillgängliga
Deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
Closing date for applications is 31 Jan 2019
Slutdatum