Syftet med doktorsexamen i energistudier är att ge kvalificerade studenter en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom energistudier. Doktorand i energistudier är en ren vetenskapsbaserad forskningsstudie som kräver att kandidater ska visa hög forskningsförmåga och ge ett betydande och originellt akademiskt bidrag vid gränserna för specialiseringsdisciplinen.

Doktorn i energistudier kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialvetenskaplig kunskap och insikt i problem relaterade till studiefältet och tillämpningen av avancerade experimentella metoder och tekniker för modern forskning samt grundläggande vetenskapliga och akademiska värden i att generera, bearbeta, tolka och presentera forskningsdata muntligt och i skriftlig form.

För antagning till doktorsexamen i energistudier krävs företrädesvis en magisterexamen i energistudier, även om en student med en magisterexamen i ett besläktat ämne och med lämplig erfarenhet inom energibranschen kan övervägas för antagning. Allmänna regler för antagning, som fastställts av Naturvetenskapliga fakulteten och universitetet, gäller.

En avhandling om ett lämpligt ämne, valt efter samråd med programkoordinator för energistudier, krävs för doktorsgraden. Examensbeviset är doktorsexamen. (Energistudier).

Registrerings- och startdatum

Anmälan börjar i januari och föreläsningar i februari för både grund- och forskarutbildningsprogram.

Alla forskningsprogram för magister och doktorsexamen kan registreras under hela året.

Slutdatum: Det akademiska börjar i januari och slutar i december. Programdatum bestäms av programmets längd.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 70 fler kurser från University of Johannesburg »

Senast uppdaterad Augusti 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Feb 2020
Duration
3 - 6 år
Heltid
Pris
3,500 USD
Studieberäkning per år | Boendeuppskattning: 2500 USD per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum