Läs den officiella beskrivningen

Syftet med doktor i Energy Studies är att tillhandahålla kvalificerade studenter med en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom energistudier. En doktor i Energy Studies är en ren vetenskap baserad forskningsstudie som kräver kandidater att visa hög nivå forskningskapacitet och göra en betydande och originella akademiska bidrag vid gränserna disciplinen av specialisering.

PhD i Energy Studies kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialiserad vetenskap kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och tillämpning av avancerade experimentella metoder och tekniker för den moderna forskningen, liksom grundläggande vetenskaplig och akademiska värden i generering, bearbetning, tolka och presentera data forsknings muntligt och skriftligt.

För tillträde till doktorsexamen i Energy Studies kräver företrädesvis en magisterexamen i Energy Studies, även om en elev med en magisterexamen i ett närliggande ämne, och med lämplig erfarenhet av energibranschen, kan komma ifråga för antagning. Allmänna regler för antagning som anges av naturvetenskapliga fakulteten och universitetet, tillämpas.

En avhandling om en lämplig ämne, valt efter samråd med programsamordnare för Energy Studies krävs för doktorsexamen. Den promoveras blir PhD (Energy Studies).

Program undervisas på:
Engelska

Se 70 fler kurser från University of Johannesburg »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum