PhD i energistudier

University of Johannesburg

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

PhD i energistudier

University of Johannesburg

Syftet med doktor i Energy Studies är att tillhandahålla kvalificerade studenter med en fördjupad förståelse och integrerad kunskap om avancerad tillämplig teori inom energistudier. En doktor i Energy Studies är en ren vetenskap baserad forskningsstudie som kräver kandidater att visa hög nivå forskningskapacitet och göra en betydande och originella akademiska bidrag vid gränserna disciplinen av specialisering.

PhD i Energy Studies kräver en mycket hög nivå av intellektuell, teoretisk och praktisk specialiserad vetenskap kunskap och insikt i problem relaterade till ämnesområdet och tillämpning av avancerade experimentella metoder och tekniker för den moderna forskningen, liksom grundläggande vetenskaplig och akademiska värden i generering, bearbetning, tolka och presentera data forsknings muntligt och skriftligt.

För tillträde till doktorsexamen i Energy Studies kräver företrädesvis en magisterexamen i Energy Studies, även om en elev med en magisterexamen i ett närliggande ämne, och med lämplig erfarenhet av energibranschen, kan komma ifråga för antagning. Allmänna regler för antagning som anges av naturvetenskapliga fakulteten och universitetet, tillämpas.

En avhandling om en lämplig ämne, valt efter samråd med programsamordnare för Energy Studies krävs för doktorsexamen. Den promoveras blir PhD (Energy Studies).

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Sydafrika - Johannesburg, Gauteng
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan