Doktorander kommer att upptäcka det unika i sitt slag forskning examen och delta i dem, ger dem värdefulla erfarenheter, stora möjligheter till bra jobb och underbara och lönsamma inom datateknik, vilket ökar efterfrågan på det dag efter dag.

Det finns en forskarutbildning i datateknik, Special Hamad bin Khalifa University, en stark grundläggande och avancerad utbildning för studenter, samt forskning erfarenhet och förståelse för områden med anknytning till datavetenskap och arkitektur vidare. Programmet syftar till att ge de studerande med den kunskap och banbrytande avancerade inom datateknik, utöver de tekniska hjälpmedel och verktyg och tekniker som behövs för att utforska detta snabbt växande område. Programmet ger också utbildning om en bred och tvärvetenskaplig omfattning och fokuserar på intensiv forskning på datavetenskap och arkitektur, vilket gör att trender specialisering i samtida områden av stor betydelse för världen, och stora relaterade State of Qatar, såsom: datasäkerhet system, programvaruteknik, naturvetenskap dator och datorarkitektur, integrerade elektroniska kretsar, robotteknik, sensorteknik, och samspelet mellan människa och dator, och analysen av de massiva data lärande automatiserad, artificiell intelligens, datorseende och designar grafik och mobila datorer, och Alihus Trådlösa nätverk. Studenterna fick möjlighet att bedriva forskning inom ramen för en världsklass lärare, som anses ledare, både inom sitt område. Studenter kan få tillgång till de senaste laboratorier och anläggningar inom Hamad bin Khalifa University, inklusive särskilda Hamad bin Khalifa University forskningsinstitut. Studenterna arbetar på deras kompetens som kvalificerar dem att anta de högsta positionerna i denna aktiva område i undantagsfall, som konkurrerar starkt utveckling på arbetsmarknaden.

När det gäller elever som inte fått en magisterexamen, och som enastående prestanda att få en kandidatexamen godkänd, kan de anmäla forskarutbildning, gav tillgång till ett antal kurser (9) ytterligare kredit timmar (inklusive 3 valbara kurser).

Eleverna måste vill skriva in sig i forskar klara provet för att köra programmet efter utgången av det andra halvåret, och framgång i diskussionen om vetenskaplig Otrouhthm in till diskussionen kommittén efter den fjärde terminen för dem vid universitetet.

Program fokus:

Programmet fokuserar på de viktigaste färdigheter som krävs för att bygga en framgångsrik karriär avancerade inom datateknik och relaterade teknikområden. Dessutom undersöker den forskningsmetoder och avancerade algoritmer och datastrukturer och datorarkitektur, integrerad krets, etik och tekniska skribenter, och ett antal relaterade discipliner.

Eleverna ska genomföra en originell och riktad forskning inom fakulteten handledning med fokus på samtida problem inom datavetenskap och arkitektur, av stor betydelse för hela världen, och stora relaterade State of Qatar.

Programmet kvalificerar eleverna att förstå detta område på ett övergripande sätt, samt ge flexibilitet att specialisera sig på någon av de samtida och modern privat datavetenskap och arkitektur fält.

Det råder ingen tvekan om att tvärvetenskapligt angreppssätt som gäller i beslut som syftar till att bygga upp en grundläggande kunskap utvecklas enligt den utveckling som sker inom datateknik och utrusta akademiker med de verktyg och tekniker som krävs, så att de kan få stora möjligheter och en mängd olika jobb.

Behörighetskrav och applikationer för inlämnande

Den sökande ska ha avlagt magisterexamen eller en kandidatexamen från en erkänd utbildningsinstitution, i något av följande områden: datavetenskap eller Datateknik eller elektroteknik eller elektroteknik eller informationssystem, eller något annat område i samband med datorarkitektur vetenskap. Eleverna kan discipliner som är relevanta för områdena teknik och matematik ägare bör också gälla för detta program. Den sökande måste också innehar ett universitet akademiska meriter distinkt preferens för sökande med tidigare forskningserfarenhet och bör den sökande ha starka bevis för att han har de attribut att kvalificera honom att bli en vetenskapsman och forskare och uppfinnare framgångsrik.

De sökande måste passera (IELTS) test eller (TOEFL), för att visa kunskaper i det engelska språket. Sökandena kan undantas från detta krav om de uppfyller ett av de villkor som anges nedan:

  • Att den sökande har avslutat sina universitetsstudier i en läroanstalt i landets modersmål är engelska.
  • Studenten ska lämna in ett formellt brev från universitetet, som avslutat sina studier där, bekräftar emot en examen från en institution för att vara undervisningsspråk är engelska. (Om inte undanta för på annat sätt).
  • Att modersmål är engelska Advanced.

Det bör noteras att GRE test (GRE) är inte en förutsättning för antagning till programmet, men för att få höga poäng som bidrar till att främja elev godkännande av dokument.

Program undervisas på:
  • Engelska
Hamad bin Khalifa University

Se 2 fler kurser från Hamad bin Khalifa University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
3 - 4 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum